Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obalamy mity Miesiączka a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Czyli "Czy można mieć okres będąc w ciąży?" Nie, nie można! Podczas ciąży może wystąpić plamienie, ale nie prawdziwy okres, który trwa minnimalnie 3 dni a maksymalnie 7! Prawdziwy okres jest intensywny i posiada specyficzne czarne skrzepy!

Gość gość
daj spokój i tak nie przetłumaczysz, a zaraz będzie " bo znajoma kuzynki mojej kolezanki miała do samego porodu OKRES", normalna, mądra kobieta wie co i jak, a pozostałe i tak będą pisac te brednie

Gość gość
Masz rację, ale takie głupoty piszą osoby, które chcą nastraszyć niedoświadczone dziewczyny... Tylko po co? :(

Gość gość
Ten temat powinien być specjalnie wyróżniony!

Gość gość
Ten temat nie może zginąć!

Gość oleńkaww
Miesiączka w czasie ciąży jest niemożliwa ale plamienie można traktować jak miesiączkę szczególnie jeśli ma się skąpe okresy. Będąc w ciąży która przebiegała bezobjawowo zorientowałam się dopiero w 4 miesiącu że jestem a plamienia miałam do 6 mc które intensywnością nie różniły się od normalnego okresu. U każdej rożnie jest z fizjologią.

Gość Karola 20lat
Hej mam takie pytanie, kochałam się z chłopakiem jak miałam dni płodne zabezpieczyliśmy się globulką Patentex oval i prezerwatywą nie doszedł we mnie, mam cykl nie regularny. Uprawiałam sex też 2 dni po okresie i tydzień po owulacji zawsze był to stosunek przerywany i z prezerwatywą. Miałam miesiąc pełen stresów. Dostałam okres terminowo ale zwykle miałam okres bardzo obfity i twał 6 dni a teraz jest on stosunkowo słaby, boli mnie brzuch i wgl, ale martwię się, ze mogę być w ciąży ;/

Gość gość
Dokładnie, tez pisalam o tym na kafe jakies 2 lata temu, naczytałam sie, ze mozn mieec okres w ciazy, poszlam do ginekologa mowie kiedy ostatnia miesiaczka, aczkolwiek boje sie , ze w ciazy moge byc. Pan zrobil mi USG (150zl) spojrzal jak na mega idiotke i powiedzial, ze miesiaczka w ciezy NIE wystepuje. Skąpe plmienia owsze, przewaznie w 1 ciazy. Tym idiotka nie przetlumacysz z kafe zaraz bedzie sasiadka sasiadki, ciocia, kuzynka ze krwaily do 5 miesiaca:P

Gość gość
A do kiedy może występować plamienie?