Gość gość Napisano Grudzień 12, 2013 Witam, słyszałam, że niektóre kobiety w pierwszym miesiącu ciąży mają krwawienia, niektóre nawet dość spore, przypominające okres, często mylą te krwawienia z okresem, potem okazuje się ze są w ciąży. Czy to możliwe? Miała tak któraś z Was? Ogólnie to chodzi o to, że kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne, dokładnie w dzień owulacji. Robiliśmy to w prezerwatywie ale moja koleżanka zaszła mimo prezerwatyw... Okres dostałam w oczekiwanym dniu, trwał tyle co zwykle z tym że był słabszy, zawsze mnie zalewało, brzuch mi rozsadzało, piersi były nie do dotknięcia. A teraz? Zero objawów PMS. Piersi leciusieńko pobolewały, mocniej zaczęły dopiero po okresie, i trwają do dziś (tydzień po owulacji) dodam do tego że wgl nie miałam śluzu w dni płodne. Głowa mnie boli od kilku dni i ciągle jestem zmęczona.. 5 dni temu byłam na imprezie i trochę się opiłam, miałam kaca, zdziwiło mnie to że od tamtego czasu codziennie rano czuję się właśnie jakbym miała kaca.. nie jestem drazliwa, nerwowa, czy placzliwa. W tym miesiącu jestem wyjątkowo szczęśliwa :) więcej jem, i mam ogromną ochotę na MIĘSO!! Wieczorami szczególnie!! Do tego mam cały czas sucho w ustach i kwaśny smak na języku, non stop piję. Czasem pobolewają mnie jajniki.. a najgorsze jest to że niektóre osoby w pracy mówią mi że mam piersi jak w ciąży, że "ile jeszcze będziesz jeść, zrób test". Czy naprawdę mogę być w ciąży mimo okresu???? Odpiszcie proszę! :* pozdrawiam Amanda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach