Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

ciaza mimo okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam, słyszałam, że niektóre kobiety w pierwszym miesiącu ciąży mają krwawienia, niektóre nawet dość spore, przypominające okres, często mylą te krwawienia z okresem, potem okazuje się ze są w ciąży. Czy to możliwe? Miała tak któraś z Was? Ogólnie to chodzi o to, że kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne, dokładnie w dzień owulacji. Robiliśmy to w prezerwatywie ale moja koleżanka zaszła mimo prezerwatyw... Okres dostałam w oczekiwanym dniu, trwał tyle co zwykle z tym że był słabszy, zawsze mnie zalewało, brzuch mi rozsadzało, piersi były nie do dotknięcia. A teraz? Zero objawów PMS. Piersi leciusieńko pobolewały, mocniej zaczęły dopiero po okresie, i trwają do dziś (tydzień po owulacji) dodam do tego że wgl nie miałam śluzu w dni płodne. Głowa mnie boli od kilku dni i ciągle jestem zmęczona.. 5 dni temu byłam na imprezie i trochę się opiłam, miałam kaca, zdziwiło mnie to że od tamtego czasu codziennie rano czuję się właśnie jakbym miała kaca.. nie jestem drazliwa, nerwowa, czy placzliwa. W tym miesiącu jestem wyjątkowo szczęśliwa :) więcej jem, i mam ogromną ochotę na MIĘSO!! Wieczorami szczególnie!! Do tego mam cały czas sucho w ustach i kwaśny smak na języku, non stop piję. Czasem pobolewają mnie jajniki.. a najgorsze jest to że niektóre osoby w pracy mówią mi że mam piersi jak w ciąży, że "ile jeszcze będziesz jeść, zrób test". Czy naprawdę mogę być w ciąży mimo okresu???? Odpiszcie proszę! :* pozdrawiam Amanda

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować