Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy schiza

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam pytanie i licze na odpowiedz . Otoż ost. miesiaczke mialam 14.11 cykle 32 dniowe . od ponad tygodnia bola mnie piersi momentami sutki przy dotyku , boli brzuch ( kłuje , skreca ) niewiem jak to opisac . Do zblizenia dochodzilo od 27.11-29.11 pozniej 1.12 , 3.12 , 5.12 , 7.12, 8.12 11.12 . Zastanawiam sie czy to nie ciąża . Sprawdzalam sluz w pochwie jest bialy z jakby bialymi grudkami . prosze o odp.

Gość Martynkaa1111111
Hej Monia. Duzo ostatio o tym czytam.. Ogolnie o wdzielinach,bo moja tez byla dziwna,ale zamiast okresu mialam brazowe plamienie. Podejrzewam,ze jestem w ciazy,ale test byl negatywny-nie wiem co myslec. Natchelam sie na artykul z Twoim problemem bylo tam o grudkach w uplawie. To podobo sprawa hormonow lub infekcji np.spowodowanej czestym seksem..

Gość Martynkaa1111111
Ja mam nawet objawy ciazy np.podwyzszona temperature do nawet 37,2 gdzie zawsze mam ponizej 36. Sprawdz sobie temperature pod jezykiem a potem pod pacha,podaj nam wynik. Czekam..

Gość gość
Właśnie o infekcji nie ma mowy robilam ms temu cytologie badanie wszystko w najlepszym porzadku . temp ciala pod pacha 36,8 pod jezykiem 37 . Piersi bola mnie tak pierwszy raz od 4 miesiecy wczesniej nie bolaly . uderzenia goraca tez miewam i ten bol plecow :( masakra

Gość gość
Martynka wlasnie z tym plamieniem 14 .11 rowniez je mialam sluz z brazowa wydzielina do 15.11 potem normalne krwawienie do 20.11 . testy rowniez mialam negatywne . Jestem młoda a tyle mialam juz przykrych sytuacji gdyz jestem po poronieniu :( Bardzo ucieszylibysmy sie z partnerem z ciązy .

Gość gość
to, że nie było infekcji miesiąc temu wcale nie wyklucza, że nie ma jej teraz poza tym teraz jest sezon zwiększonej ilośc**przeziębień, gryp, angin i innych tego typu

Gość gość
Rozumiem ale wiedziala bym o tym . mialam juz infekcje i wiem jak to wyglada . Niektorzy mowia ze ten sluz to spowodowany wysoka iloscia progesteronu . dodam ze nie mam zbytnio duzych jego sladow na bieliznie jest w srodku i zapach jest normalny .

Gość Martynkaa1111111
A co powiesz na test ciazowy? W dzien spodziewanej miesiaczki..

Gość gość
Nie moge sie kochana doczekac . Mąz kupil juz 3 i pewnie bd siusial razem ze mna ;p najgorsze jest rozczarowanie , ale zobaczymy . narazie sie zbytnio nie nastawiam . Ale bylby to swietny prezent na Swieta dla nas i calej naszej rodziny . Dodam ze normalnie rozmiar stanika jaki nosze to 80C wiec sa spore choc jestem raczej szczupla dziewczyna a teraz potrafia wyskakiwac i zylki najbardziej widoczne podczas kapieli . ale mam pare pozostalosci na nich po wczesniejszej ciazy .