Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena234

Temperatura ciała

Polecane posty

Gość Magdalena234

Hej.Mam pytanie.. Moze ktos juz doswiadczyl,zaobserwowal to co ja. Mam problem otoż normalnie mam niskie wyniki temperatury ciała (mierzone pod pacha zawsze okolo 36st.) od 3dni zauwazylam,ze pod pacha mam 36,8 a pod jezykiem o 5 kresek wiecej czyli 37,3 czasami jeszcze wiecej. Dodam,ze przed jedzeniem mierze temp. i z samego rana nie wychodzac z lozka.Dotego spoznia mi sie okres. Robilam test,ale byl negatywny. Ale wiadomo test moze sie myslic.. Wiec jesli jestem w ciązy to normalne jest,ze pod jezykiem mam tak duza temp? Podkresle jeszcze,ze termometr jest elektryczny i wiarygodny :) Bardzo prosze o odpowiedz i pomoc.

Gość Magdalena234
Pomoze ktos? Chce dzidziusia,a boje sie,ze mam jakies chorobstwo..

Gość Magdalena234
Uprawiam seks bez zabezpieczenia.. Od kilku tygodni. Nie wiesz nic na temat to sie nie wypowiadaj.

Gość Magdalena234
I pytam czy to normalne gdybym byla w ciązy..

Gość Magdalena234
????????????

Gość Magdalena234
Kobietki pomocy !

Gość Martynkaa1111111
Znajdzie sie ktos kto mi pomoze?

Gość gość
Troche głupie to Twoje pytanie,po przebudzeniu powinnas odczekać jakies 30min,temper.ciala podczas snu zawsze się obniza.Poza tym nie ma zadnych podstaw żeby twierdzic ze jesteś w ciąży,wykonaj kolejny test,w ciąży bylam dwa razy,w pierwszej test robiłam 4 razy,wyniki zawsze pozytywny,w drugiej 2 razy,tez pozytywny.

Gość gość
mierzac pod jezykiem odejmij 5stopni,Twoja temp.o niczym nie swiadczy,jest ok.

Gość gość
no i nie napisalas ile dni spoznia ci się okres...

Gość Magdalena234
Ostatnio okres jesli tak mozna go nawzac mialam 20 listopada..hmm,ale to nie byl okres tylko plamienie brazowe i tyle.Wkladki mialam czyste.. Podcierajac sie zauwazalam odrobiny brazowego sluzu. Moze za szybko robilam test? Zrobie jeszcze ok.20grudnia moze bedzie bardziej wiarygodny. Mam nudnosci,boli mnie okolica brzucha,jajniki. Moje sutki sa bardziej wrazliwe,mam slinotok w nocy,wzdencia,byla nawet wczoraj zgaga przez chwile. Kazdy pisze inaczej.. Jedna mi gratuluje,a druga wszystko wyklucza.Do gina ide dopiero za tydzien,na prywatnego nie mam kasy,a naprawde sie martwie.

Gość Magdalena234
Napisalam,ze mierze temperature nie wychodzac z lozka,ale nie od razu.. Minie jakies 20minut i wtedy.

Gość gość
36,8 sugerujesz tym ciaze?:D Sorry,ale glupiutka jesteś,nikt Ci tu ciąży nie potwierdzi, albo jesteś albo masz problemy ginekologiczne.Mi spoznia się okres,nie wyobrażam sobie zadawać tu tak głupich pytan,nie dostane,zrobie test.Nikt jasnowidzem nie jest,moze to ciaza,moze nie...