Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta czuje satysfakcje podczas orgazmu i wytrysku mezczyzny

Polecane posty

Gość gość
napisałam że nie dochodzę z partnerem no i jeszcze mi się taki nie trafił który by zadbał o to bym doszła zazwyczaj to tacy jak autor, wychodzi z założenia że laska powinna czuć się usatysfakcjonowana samym faktem że on się zdążył spuścił może jeszcze mam bić brawa ?!

omaranczowa to nie umiesz gadać co Ci sprawia przyjemnosc?:classic_cool: mówisz mu STOP teraz moja kolej i pokazujesz powoli co ma robic by ci było dobrze ;)

Gość gość
gość 13:07 partnerzy mieli przedwczesny wytrysk?

Gość gość
gadać umiem, niby co robiłam przez te 15 lat ? gadałam, gadałam aż mi się odechciało......trafiałam po prostu na egoistycznych durni

Trafiałaś? a zastanawiałaś się, że może to nie przypadek? że może w tobie jest coś takiego że właśnie egoistyczni dranie wydają ci się pociągający seksualnie?

Kobiety w ciąż jak mantrę powtarzają"jeszcze się taki nie trafił który by zadbał o to". Najpierw trzeba poznać dokładnie swoje ciało i wiedzieć co nam sprawia satysfakcję, w jaki sposób ją osiągamy, a potem czepiać się facetów. Ja zwykle mówię zrób to tak i tak, czy lubię tak i tak, bo wychodzę z założenia, że mi też ma być dobrze. Nie do wszystkich kobiet pasuje ta sama instrukcja obsługi a trudno wymagać od faceta żeby znał je wszystkie.

Dodam jeszcze na koniec, ze podnieca mnie jak on sie wtedy masturbuję patrząc na mnie.

i tu zgadzam sie z dark to ode mnie w dużej mierzez zalezy czy mam orgazm czy nie ;) Bo tylko ja wiem jak go mam osiągnąc ;)

Gość gość
może źle to ujęłam: brakowało im zapału a może i też chęci by próbować wiesz to jest jak z seksem oralnym, kobieta nie będzie robić tego dobrze jeśli jej samej na tym nie zależy i tego nie lubi.... podobnie nie zmusisz faceta do zaspokojenia parterki jeśli on nie ma chęci, ambicji w tym celu i dana aktywność go nuży lub zwyczajnie nie kręci wystarczy kogoś zmuszać nawet do czynności którą lubi a ją znienawidzi

Gość gość
Elunia chętnie bym przy Tobie to zrobił.Miała byś widok ulubiony :)

Błędne koło gościu. Ty nie masz motywacji, bo nie masz satysfakcji, facet to widzi i uważa, że jego starania idą na marne. Trzeba dojrzałości, rozmowy i chęci obojga. Dlatego seks jest zarezerwowany tylko dla dorosłych, bo włożyć k****a w c**ę potrafią już dzieci w przedszkolu.

Uwielbiam takie ekshibicjonistyczne zabawy. Wspólna masturbacja, albo patrzeć jak on to robi tuż nad moją twarzą, albo odwrotnie. Kurde, gorzej mi.:D

Gość wiem jak obejść cenzurę
Przestańcie, zboczone ciotki :classic_cool:

ogólnie to w pozycji klęczącej pod prysznicem mam najlepsze orgazmy gdy on mi tryska na twarz wałkujac paluszkami suty :classic_cool: 5 minut sie po tym w głowie kreci😭

Z wiekiem zrobiłam się staroświecka i lubię się zwyczajnie pieprzyć. Podwójnym dildo tyłek-tyłek. Żartuję, chyba...

Gość gość
podnoszę bo ważne