Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majowy deszcz

Czy wejsć w blizszą znajomosć z facetem ktory jest wdowcem

Polecane posty

Gość Majowy deszcz

Poznałam niedawno właśnie takiego mężczyznę. Jest bardzo sympatyczny choć zamknięty w sobie. Wiem ze przyczyną tego jest to ze zmarła jego żona. Poznaliśmy się podczas przypadkowego spotkania w bibliotece. Od słowa do słowa i zaprzyjaznilismy się. Nie wiem czy angażować się w taka znajomość bo mam obawy ze nie będę taka jak jego żona. Oczywiście zastanawiam się nad przyjaźnią . Samą . Miał ktoś z was takie doświadczenia lub był z takim mężczyzna? proszę o rady.

Gość gość
Oczywiście, ze nie będziesz taka, ale on chce się spotykać z Tobą, bo jesteś taka jaka jesteś. Założenie, ze szuka kopii zmarłej żony jest krzywdzące. Każdy ma jakąś przeszłość i życie toczy się dalej -- nowy rozdział. Ale chyba twoje wątpliwości wynikają z innych powodów -- gdybyś była nim oczarowana, jego przeszłość nie przeszła by c**przez myśl.

Gość gość
jaki masz problem facet jest wolny ty tez tak jedno spotaknie do niczego nie zobowiązuje spotkasz ise pogadasz jak bedzie ok to spoykacie sie jeszcze jak nie to asta lavista

Gość Majowy deszcz
Tak niestety boję się ze będę porównywana do jego żony i boję się ze nie sprostam tej "roli"? Bardzo go lubie i cieszę się zawsze na kolejne spotkania z nim. Jest mi bliski. Ale mimo to staram się mu zawsze pomagać w każdej sytuacji.

Gość gość
Nie ma żadnej "roli"!!! Dlaczego Polacy od razu wstawiają wszystko w ramki? Po prostu ciesz się miłą znajomością. Każdy potrzebuje przyjaciół.

Gość Majowy deszcz
Może rzeczywiście sama to komplikuje i wymyślam preteksty do głupich myśli.. Przecież wszystko może być proste i po co to ubarwiać?

Gość gość
mysle ze taki po przejsciach i juz wolny moze byc lepszy niz niedoswiadczony koles któremu tylko imprezki w głowie co ci zalezy

Gość gość
hahaaaa no chyba ze sam uśmiercił swoją żone hahaaaa

Gość Majowy deszcz
No właśnie, nic nie stracę, a może zyskam fajnego faceta :-)

Gość Majowy deszcz
jego żona była chora na raka i dlatego umarła.

Gość gość
czy ktos kto zostaje wdową wdowcem musi byc odrazu wykluczony ze społeczenstwa kto c***owiedział ze na 100% bedziesz przyrównywana do zmarłej lepszy wdowiec niz rozwodnik przy rozwodniku mozesz doswiadzczac wizyt byłej i jej gierki tutaj nie bedzie takich niespodzianek a on ma prawo sobie na nowo zycie ułozyc

Gość Majowy deszcz
Dzięki za pomoc :-)