Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dreams26

Jak wasz chłopak urozmaica wasze życie seksualne

Polecane posty

Gość Dreams26

Mój narzeczony jest lekarzem i wpadł na , jak dla mnie głupi pomysł . Nie wiem co o tym sądzić i kazał sam mi tu napisać , dajcie mi przykłady jak wy także to robicie ja także chciałabym go czym zaskoczyć tak jak on mnie ;)

Gość gość
a czym cie zaskoczyl?

Gość Dreams26
Kiedy wróciłam po pracy kazał mi iść do salony , zawiązał mi oczy i zaprowadził do sypialni , rozebrał mnie i położył na brzuchu , nim się zorientowałam przywiązał mi ręce do łóżka . I wstyd się przyznać ale zrobił mi lewatywę , od tego momentu nawet nie śpimy , razem . sama nie wiem co mam już robić i myśleć , boje się żebyśmy nie zaczęli się kłócić . Pewnie sama jestem sobie winna , bo go podburzałam , że jestem niegrzeczną dziewczynka i powinnam dostać karę , ale nie sądziłam , że wymyśli coś takiego . Oboje jesteśmy ludźmi szalonymi i mogłam się spodziewać wszystkiego lecz nigdy nie przyszłoby mi nic podobnego do głowy . Robiliśmy wiele szalonych rzeczy , ale sama już nie wiem . Co wy byście zrobili na moim miejscu ? Nie mogę też powiedzieć , że mi się nie podobało , cały wieczór i reszta rzeczy . Ale czuje się upokorzona a zarazem chciałabym to powtórzyć . Sama już się pogubiłam .

Gość gość
znam to uczucie :) ja myślę że juz mu zrobilas przyjemnosc ze mogl cie wykorzystac :) nastepnym razem może pobawcie sie jedzeniem i przy tym seks ;) smacznie i przyjemnie ;)

Gość Dreams26
Jedzenie już było , a raczej bita śmietana ;) Tylko co teraz mam zrobić , muszę go przeprosić . Bo rano po wszystkim zrobiłam niezła awanturę , wygrałam go na kanapę i powiedziałam , że nie jestem jego pacjentką ;d

Gość gość
a uprawiacie seks analny bo mój chłopak robi mi przed ?

Gość gość
jesli byla lewatywa to powinas wiedziec co po tym sie robi...

Gość Dreams26
No właśnie nie uprawiamy seksu analnego , chodź ja chciałam jak to lekarz on kategorycznie jest na nie .

Gość Dreams26
Na szczęście jest na dyżurze i mam czas do jutra na przemyślenia , nie mam pojęcia co mam zrobić . oboje mamy wolny weekend i w dodatku przyjeżdżają teściowie chciałabym naprawić nasze relacje ...

Gość szymszym
Nastepnym razem polozy cie na plecach i wytnie ci wyrostek jak bedziesz pod narkoza .

Gość gość
a próbowałaś go przekonać do seksu analnego czy jak on powiedział to , nie próbowałaś go przekonać

Gość fiks
nie słuchaj szymszym może jak piszesz , że prowokowałaś go chciał ci dać karę ale nie boląca a zarazem przydatną dla twojego zdrowia ;)

Gość Dreams26
Próbowałam wiele razy , ale on ma więcej od mnie argumentów ;(

Gość Dreams26
Dokładnie on mówił to samo przy kłótni , że to dla mojego zdrowia , przy okazji . Rodzaj kary . Bo sama przecież chciałam dostać tylko się spodziewałam się jaka ona będzie .

Gość fiks
To spróbuj jeszcze raz go przekonać i pogódź się z nim ;)

Gość Dreams26
Wiem tylko jak ? Kolacja nie wystarczy ;) Bo w sumie spełni to o czym mówiłam mu ;)