Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadowita sucz

Co robi mój teść

Polecane posty

Gość jadowita sucz

Witam. Mam taką potrzebe wygadania sie . Mianowicie , zauważyłam ,że mój teśc się o mnie ociera niby przypadkiem wszystko. Staje bliżej mnie, jak siedze z meżem w kuchni przy stole on zawsze stoi za moim krzesłem i kładzie ręke na oparciu.Ostatnio otarł sie o moją pupę jak przechodził obok i z niewinnym uśmiechem powiedział- oo przepraszam. Poczułam wtedy ze robie się wilgotna.:/ Nie chciałam tego , ale samo mnie zwilżyło :/ Nie jest to normalne wiem. Mma powiedziec mężowi?? Do czytajacych mój post. Nie życze sobie tekstów w stylu- daj mu d... , albo leci na Ciebie ( o tym wlasnie się przekonalam jak sie otarł)

Gość gość
Masz podobnie jak ja:)

Gość gość
wez pogadaj ze swoim facetem. albo unikaj troche tescia. tak bedzie lepiej i unikniesz klopotow

Gość jadowita sucz
trudno sie zamknać w pokoju nic nie robiac ( niestety mieszkamy razem z teściami)

Gość gość
a moze taki niby jest i nie ma nic na mysli?

Gość gość
powiedz mu że zachowuje się jak by mu teściowa nie dawała

Gość gość
Jedlismy kolacje i wszedł teściu. Pokręcił się po kuchni i stanal za mną , a ja w pewnym momencie wypalilam do męża- Chyba czas na własne M 2 , bo ile możemy siedziec Twoim rodzicom na głowie :) Teść chyba się zmiarkował i nagle powiedział ,że zapomnial zadzwonić do brata i wyszedł szybko z kuchni :) Mam nadzieje że to ostudzi jego zapędy ochydne.:/

Gość jadowita sucz
Oczywiście zapomniałam nicku podać i poszło jako od gościa. Ale to jest mój post :)

Gość gość
Czy możliwe jest że jak się Kochacie to was słyszy pewnie go ostro podniecasz piskiem lub inaczej