Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka888

jutro testuje kto ze mną

Polecane posty

Gość milenka888

jutro będe robic test ciążowy i zobaczymy czy sie udało tym razem:) ktos jeszcze testuje?

Gość gość
może ja, tylko że nie chce ciazy...

Gość Agitka000
Ja też jutro z rana testuję:-) i mam nadzieję, że zobaczę dwie kreski:-D . milenka życzę Ci tego samego:-)

Gość gość
chyba jeszcze poczekam zanim zrobię. wam życzę szczęścia :)

Gość gość
Kolejne pustaki haha A ruchów dziecka nie czujecie jeszcze?? Takie desperacki z kafe tak maja Durnoty:-)

Gość gość
A już po terminie okresu jesteście :P?

Gość Agitka000
kultura ludzi wypowiadających się na kafe czasami jest naprawde zaskakująca... gośc16:42:46 a dlaczego nie chcesz jeszcze testowac?

Gość milenka888
gość wyżej czy ktoś tu pisze ze czuje ruchy dziecka?? nie chcesz sie udzielać na forum to sie nie udzielaj Agitka tobie też życzę powodzenia a długo sie staralas??ją juz chciałam dziś zrobic bi mam termin @ale nie mialam czasu jak na razie gie nie ma

Gość Agitka000
milenka to jest 3 cykl starań...też mam na dzisiaj termin @ ale nie czuję się jakbym miała dostac. W poniedziałek miałam niewielką ilośc różowego śluzu, a wczoraj pobolewało mnie podbrzusze...a tak to nic:-) czekam sobie cierpliwie do jutra i mam stracha czy się udało... . A Wy jak długo się staracie?

Gość milenka888
nasz też 3cykl staran mam lekki biały śluz lekko mnie piersi pobolewaja i wczoraj miałam klucia w lewym jajniku szczerze też nam paniczny lek czy sie udalo a macie juz dziecko?czy to będzie pierwsze?

Gość Agitka000
To widzę podobnie u Nas sie dzieje:-) Mamy już synka. W kwietniu będzie miał 4 lata:-) A Ty masz już jakieś Maluchy?

Gość milenka888
no podobnie:) tak mamy właśnie skończyła 2latka córeczka:)

Gość gość
szczerze nie nakrecajcie sie bo piersi zawsze pobolewaja przed okresem i jajniki tez czasem kłują przed zbliżającą się miesiączką. Jak macie zamiar robić test to tylko 5 dni po terminie najwcześniej i to jeszcze nie będzie pewne czy jesteście w ciąży czy nie, są różne zaburzenia, czasem zmiana miejsca, przeziębienie, zmęczenie czy jakiś inny d**erel i już okres się spóźnia. Nie ma co sie nakrecać

Gość Agitka000
To niech ten piątek 13tego będzie dla Nas szczęśliwy:-) a o córcię długo się staraliście? bo my trafilismy w I cyklu, bez wyliczeń kiedy dni płodne, owulacja itd. po prostu na "chybił trafił", ze tak powiem:-D

Gość milenka888
zobaczymy czy będzie szczęśliwy a widzisz no to tak jak i my też za pierwszym razem:) przy 1ciąży nie mialam objawów żadnych

Gość milenka888
daj znać jutro co ci wyszło:)

Gość Agitka000
Ja chyba też nie miała na pocątku pierwsze ciąży zadnych objawów...a może miałam, tylko, że tak naprawdę nie przywiązywałam do tego wagi, bo byłam nastawiona na dłuzsze starania i nawet by mi do głowy nie przyszło, że tak szybko się uda:-) . Oczywiście, że dam znac, będę też czekac na Twój wynik:-)

Gość Agitka000
I przepraszam za błędy:-)

Gość milenka888
ehh najgorzej boję sie ze sie zawiode ze wyjdzie negatywny.

Gość Agitka000
Doskonale Cię rozumiem...w sumie chciałam już dzisiaj testowac, ale podświadomie bałam się I kreski i chyba dlatego czekam do jutra... żeby miec dzień więcej nadziei:-) z drugiej strony co ma byc to będzie. Nie teraz to może w następnym cyklu się uda. Jednak miły prezent byłby na Święta gdyby sie teraz udało:-)

Gość milenka888
no właśnie ja też chcialam dziś ale nie wiem czy jak jutro będę chciała zrobic test to pomyśle że jeszcze 1dzień przeczekam ehh co mnie nie zabije to mnie wzmocni:)

Gość milenka888
ale zobaczymy może ten piątek 13okaże sie dniem szczesliwym:)

Gość gość
oby piątek 13-go był dla was udany.

Gość Agitka000
milenka ja też bym poczekała pewnie jeszcze ze dwa dni, ale musze w miarę jak najszybciej wiedziec czy jestem w ciązy, ze względu na leki, które będę musiała brac od początku. Ale jakos tak dopada mnie teraz przeczucie, ze jednak nic z tego...eh takie babskie dylematy... . gość dziękuję:-)

Gość Agita000
Witam. . milenka i jak tam u Ciebie? testowałaś już? . Ja już po testowaniu i tak jak się spodziewałam...jedna kreska:-(...eh, a miałam nadzieję...no ale nie ma co się zamartwiac. Poczekam na @, a później znowu do dzieła:-) Za Ciebie trzymam kciuki:-)

Gość milenka888
hej Agita no u mnie to samo jedna kreska:( jestem załamana

Gość gość
Macie za swoje glupie pipy. Nakrecajcie sie bardziej.