Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

właśnie dostałam wiadomość na gg

Polecane posty

Gość gość

od byłego faceta. Super, postanowił w tak prymitywny sposób mnie przeprosić za swoje zachowania. Nawet nie stać go było na to by przyjechać- pewnie żal mu było na kwiatki. Czuje się jak skończona idiotka- on myśli, że w taki sposób mnie przeprosi. Boże.. facet lat 23. Nie mam siły na to wszystko.

Gość gość
ja bym mu wygranela ze jest niepowazny ze tak przeprasza zamiast na zywo

Gość kapitan daj nerka
23? I czemu się dziwisz? Ciesz się, że choć pamięta.. Sylwester się zbliża ;) Na kwiatki przjedzie jeszcze czas :P

Gość gość
23 lat to jeszcze nie facet, tylko chłopak

Gość gość
nie chce mi się nawet odpisywać na coś takiego. Narobił świństw a teraz niby poszedł po rozum do głowy- ale jak ja mam w to uwierzyć jeśli on tak chce to załatwić? Jak ja się mam czuć? Jak nic nie warte coś, chce przeprosić bo ma zanieczyszczone sumienie a nie chodzi mu o to abym ja lepiej się poczuła.

Gość gość
chyba żartujesz. Nigdy nic od niego nie dostałam. Ja mu kupiłam prezent na dzień chłopaka bo akurat wypadł jak się spotykaliśmy ale nawet tego nie potrafił uszanować. Nie ma takiej opcji, że ona będzie chciał porozmawiać ze mną w inny sposób.

Gość gość
Nie trać czasu. Znajdź kogoś dorosłego :-)

Gość gość
mam taki zamiar. Ale jak na razie jestem wściekła, że tak postąpił. Lepiej jakby w ogóle się nie odezwał. Co za niewychowany..

Gość goscia
czasem po prostu latwiej jest cos powiedziec na pismie niz oko w oko, szczegolnie, jak jest mu glupio, wstydzi sie. nie odbieraj tego totalnie negatywnie, bo moze nastepny krok przeprosin bedzie juz na zywo ;)

Gość gość
tego, że w "4 oczy" rozmowy nie będzie moge być pewna niestety. Dobrze znam tego pana i wiem, że nigdy na to się nie odważy.