Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixxxy

co sie dzieje czy to calkiem normalne

Polecane posty

Gość ixxxy

Witam Dzis oddawalem krew. Juz czwarty raz. Niestety dzisiejsze oddawanie przebieglo nieco gorzej niz ostatnio. Strasznie slabo sie czulem i az nagle zwymiotowalem podczas oddawania. Dodam,ze mialem wbite dwie igly w dwie zyly jednoczesnie, poniewaz po wbiciu w jedna (ta,w ktora zawsze) to okazalo sie,ze nie szlo nic. Wiec w druga lekarka mi wsadzila igle i poszlo. No i zaraz sie zle poczulem,dostalem kropne na podwyzszenie cisnienie, po czym jeszcze gorzej slabo mi bylo no i zwymiotowalem. Dzis ogolnie niskie cisnienie, sam niskocisnieniowcem .jestem.. tak czy owak - REKA MNIE STRASZNIE BOLI. ZDJALEM JUZ BANDAZ,BO W NIM NIE MOGLEM ANI TYCI ZGINAC JEJ, PLASTRY SA NADAL I CHOLERNIE BOLI PRZY RUSZANIU..MOCNE KUCIE I MAM WRAZENIE JAKBY MI CIAGLE KREW LECIALA Z NIEJ..TO CHYBA GLOWNIE BOL Z TEJ ZYLY,Z KTOREJ KREW NIE LECIALA. MOZE MI WKLUJA BABKA ZLE TA IGLE, BO NAWET PRZY WSADZANIU OKROPNIE BOLALO, NIE JAK ZWYKLE.

Gość gość
idź do lekarza

Gość ixxxy
a..i sory- "kłucie" nie kucie ;)

Gość xbchjdskjxbhhj
Dhdjuskzjxbhn

Gość duet
Panikarz z Ciebie. Stąd te omdlenia , wymioty .... !Współczuję. Wyzdrowiejesz, weź na luzik . Strzykawka jednorazówka przecież , nic ni nie wszczepili! Lekarz raczej wyśmieje, nie idź. Zdrowia szczerze życzę.

to na pewno nie przez panikę..to nie przez to, nie pierwszy raz oddawałem. tak sobie myślę,że może przez te krople, że na pusty żołądek czy coś. jadłem rano, ale zanim oddałem krew to ok.5 godzin minęło. a z tą ręką to miałem zamiar iść, gdyby nie przestawało boleć, a był ból niesamowicie mocny. na szczęście dziś ustąpił.