Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bestrong

TURBO spalanie i szybkie efekty

Polecane posty

Gość bestrong

Witam! Od jutra przechodze na szybką dietę przedświąteczną! Zamierzam być na samych kefirach smakowych + czasami jakiś owoc/warzywo. Moje turbo spalanie ma trwać od 13.12.13 do 23.12.13 czyli ok 10-11dni. W tym czasie będę ćwiczyla minimum godzinę dziennie na steperze. Na 160cm wzrostu ważę ok 68kg. Mam zamiar schudnąć tyle ile się da więc będę zacięcie do tego dążyła. Po prostu musi się udać!!!! Zapraszam wszystkich tych którzy chcą się przyłączyc - razem będzie łatwiej!!!!!

Gość gość
10 dni to nie aż tak długo więc myślę, że wielkiej krzywdy tym sobie nie zrobisz. Ale uważaj potem na świąteczne jedzonko bo będzie jojo

Gość gość
Wydaje mi się że po takiej diecie szybko efekt jojo nastąpi i to z podwóją siłą, Lepiej wolniej a skuteczniej.

Gość DankaL
Tak, tak o efekt jo - jo nietrudno po szybkim odchudzanku. Wiem coś o tym, bo nieraz go miałam. Ale teraz staram się normalnie odżywiać. Jem w mniejszych ilościach pięć razy na dzień. No i piję spooro wody mineralnej. A oprócz tego na spalanie tłuszczyku, którego mam sporo na brzuchu biorę i stosuję te tabletki - www.skracaj.com/c83f.html . Na razie łykam je od trzech tygodni i ćwiczę i powoli obserwuję efekty. Jak tak dalej pójdzie, to na pewno mój plan odchudzania się powiedzie.

Gość likearainbow
Szybkie chudnięcie to nie jest dobry pomysł lepiej to robić stopniowo :) Chodzi Ci o turbo spalanie Chodakowskiej ?