Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdga

czy kobieta bez cycków jest w stanie podniecic faceta

Polecane posty

Gość dsdga

nie mam piersi, mam jakieś dwa wypierdki i wygląda to mniej więcej tak jakby mi ktoś napluł na klate. Czy kobieta bez cycków może podnieć faceta ? Mam ładną buzie, jestem szczupła ale co z tego, co najwyżej mogę sie podobać ale nie podniecać. Podniecają dziewczyny z dużymi piersiami, tak mi sie wydaje. Kobiety z duzymi piersiami są seksowne, kokieteryjne, mają kuszące dekolty i nie oszukujmy się, facetów własnie to kręci. Ale i tak zapytam czy sa faceci których podniecic mogą małe piersi ???

Gość gtrfr
wiekszośc modelek nie ma cycków a każdy facet marzy o przeleceniu takiej laseczki z ciasną szparką

Gość gość
pod warunkiem że nie masz wielkich warg sromowych tzw.uszy słona , to masz szanse na sukces

Gość styl dżucze
a fajna jesteś ?

Gość dsdga
modelki rzadko są seksowne :o więksześc facetów mówi że są za chude i za płaskie wcale nie podniecają mężczyzn.

Gość gość
Jestem co prawda kobietą, ale tak się zastanawiam. Cycki to tylko składowa prawda? To co może podniecać, to nie tylko cycki. Tym bardziej, że podobno istnieją faceci, których znacznie bardziej kręcą tyłki. Rola cycków jest chyba nieco przeceniana.

Gość dsdga
mój obecny facet lubi duże piersi, widzę to i juz danwo zauważyłam :o mój były uwielbiał mój tyłek i twierdzić że cycki dla niego mogłyby nie istnieć. Mój obecny znowu uwielbia duże piersi mimo że mi ściemnia że nie zawraca na to uwagi i że nie wygląd się liczy bla bla bla

Gość ahhhhhhhaaa
to pewnie też zależy czy te piersi sa małe, czy ich naprawde nie masz jak twierdzisz. jeśli masz klatę jak facet to moze powinnaś z jakims lekarzem pogadac?? nie każdy facet uwielbia wielkie cyce. to jest moda, jeszcze moja babcia bandażowała cycki żeby nie było widać, że ma duże, bo to był wstyd. zalezy od mody. normalny przeciętny facet nie przywiązuje do tego wiekszej wagi, a nie ma się co sugerowac zboczeńcami, co tylko im cyce w głowie.. a takich jest wielu niestety w Polsce. to tak jakby kobieta ciągle myslała o wielkich penisach i oglądała ich fotki. obrzydliwość jak dla mnie.

Gość gość
Aha czyli uważasz, że nie możesz podniecać, bo trafiłaś na typa którego kręcą big boobsy. Jakbyś była z fanem tyłków takich jak Twoje, to byś inaczej pisała, zgadza się?

Gość dsdga
coś tam mam, cos tam się rusza jak skaczę :o ale to wypierdki nic więcej. Zazdroszczę kobietom które mogą kusić biustem, dekoltem, zakłdac seksowną bilizne i wyglądać w niej ponętnie, taki facet będąc z taką kobieta musi się czuc wspaniale. Mój facet musi mieć ze mną kiepsko skoro marzy o duzych a ma kobietą z tak małymi piersiami :o W dodatku jego wielka była miłość miała bardzo duży biust :(

Gość gość
tak, całkoształt jest wazny. Kobieta bez piersi też moze byc atrakcyjna.

Gość gtrfr
ja tam nie lubie dużych cycków średnie sa ok ale musza być jędrne małe zgrabne też nie są złe a modelki mi się podobająi wiekszości faceta na pweno też

Gość dsdga
po prostu uważam że 3/4 uwielbia duże biusty a reszta może i woli tyłki. ale nie spotkałam faceta który wolałby małe piersi od dyżych. Mój były wolał tyłki co nie znaczy że nie chciałby mieć kogos równiez z duzym biustem.

Gość gość
To czemu nie jest z tamtą tylko z Tobą? Tamta go rzuciła dla kolesia z wiekszym przyrodzeniem czy co?

Gość prawictwo pospolite1289
zalezy jak bardzo są małe i jakie pozostałe proporcje.

Gość gość2
Dokładnie. Nie każdy facet lubi duże piersi. Ja w sumie nie mam tego dylematy, ale owszem mam koleżanki z bardzo małym biustem które są w szczęśliwych związkach. Jeśli nie będziesz w stanie u siebie małego biustu zaakceptować nawet jeśli będzie się bardzo podobał twojemu facetowi, to weź choćby kredyt i powiększ w dobrej klinice do miseczki B. Zrobisz to dla siebie :) Ale jeśli zaakceptujesz siebie taką jaką jesteś i twojemu wybrankowi to nie będzie przeszkadzać i będzie mu się podobać, to nie widzę sensu przechodzenia operacji.

Gość gość
Każdy facet woli większe cycochy, ale nie dla każdego jest to priorytet, podobno.

Gość gość
,,zalezy jak bardzo są małe i jakie pozostałe proporcje." - temat o cyckach to prawictwo oczywiście musi wtrącić swoje 3 grosze. A ja mam figurę typu gr**** i co Ty na to? Rozumiem, że konieczny szereg operacji, bo gr**** dla 90% facetów jest ,,be" i ,,fe", tak? :)

Gość gość
*ach ta cenzura, figura typu gruszka, pogardliwie g.***********a

Gość gość
wartościowy facet nie zwraca uwagi na takie pierdoły. no chyba, ze jeszcze młody, hormony buzują - wiadomo. znam wielu mężczyzn, którzy nie zastanawiają sie nad tym, ale faktycznie wiekszość Polaków ma zrypany beret pod tym względem.

Gość gość
duże cycki sa obleśne ja wole małe i jędrne 🖐️

Mi się podoba ta dziewczyna z małym biustem bravoerotica.com/met-art/elle-b/felilias/10.html

wedlug mnie niczego jej nie brakuje htt p://bravoerotica.com/met-art/elle-b/felilias/10.html

Gość gość
a ciebie podnieciłby facet z niedorozwojem jajek i wacka ?:o

Gość dsdga
tamta podobno go zdradzała i taktowała jak śmiecia i jakoś się między nimi rozpadło. Mój były nie zwracał w ogóle uwagi na biust i mówił że on gustuje tylko w pupach kobiet i wiedziałam że mówi prawde, ten obecny marzy o pozycji na hiszpana, wgapia się wdziewczyny z dużymi cyckami i po prostu wiem że wolałby mieć przy sobie kogoś z innymi rozmiarami. Może mi mówić że mnie kocha, że jestem piękna i ładna ale wiem że w lóżku chce mieć inne kształty. A ja mam 171 i jestem szczupła, może gdybym była malutka filigranowa to by te piersi lepiej wyglądały...

Gość dsdga
On ma 31 lat nie jest szczeniakiem ale i tak fantazjuje o cycatych kobietach :o

Gość gość
Jedyne co Ci mogę doradzić, to przytycie. Przy czym zależnie od proporcji zauważalna zmiana może być dopiero od ok. 10 kg w górę, no ale wiadomo, wszystko poza piersiami może się powiększyć. Niestety, ale najczęściej to jest coś za coś.

Gość gość
jak sobie zboczeńca wziełaś, to czego oczekujesz?? żałosne trochę, nie widzisz tego?

Gość gość
czemu zaraz zboczeniec?wy też jesteście zboczone bo jarają was duże fiuty?czy jesteście NORMALNE i lubicie brak penisa albo taki 1 cm:o

Gość gość
,,jak sobie zboczeńca wziełaś, to czego oczekujesz?? żałosne trochę, nie widzisz tego?" a może on jest z tych chamsko szczerych, co nie zmienia faktu, że ci taktowni i grzeczni myślą to samo...