Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przytyc pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chcialabym przytyc ok 3-5 kg, jem a efektu brak. Dajcie jakies przykladowe menu, juz nie wiem co jesc:-(

Gość gość
jak co duzo weglowodanow

Gość anna81
jak przytyc ?? a ja pytam jak schudnac ? hehe

Gość gość
zwiększając stopniowo z każdym dniem liczbę kalorii aż do 3000 na dobę. Liczy się też regularność. Pięć posiłków zjadanych co trzy godziny z pewnością pomoże. achh paranoja ja chce zrzucic 5 kg ty przytyc-to moze dam ci moje?

Gość gość
śniadanie: muesli z orzechami zalane szklanką mleka, kromka grahama posmarowana margaryną i pastą z białego, półtłustego sera, jabłko, herbata lub kawa II śniadanie: jogurt owocowy, kromka chleba chrupkiego posmarowana margaryną, plasterek wędliny, liść sałaty, kilka rzodkiewek, szklanka niegazowanej wody mineralnej Muszę ograniczyć produkty, które mają dużą zawartość błonnika, takie jak razowce, muesli i kasze, ponieważ przyspieszają metabolizm. Mój organizm potrzebuje błonnika tak samo jak innych składników, ale nie mogę spożywać go zbyt dużo, jeśli chcę przytyć. Dlatego wybieram jasne pieczywo.

Gość gość
chcialam wkleic linka ale pokazuje ze to spam... dlatego wkleilam z netu jadlospis

Gość gość
tych diet na przytycie jest sporo w necie menu tez moze sobie sprobuj jakas i jedz co jest napisane?

Gość gość
Chetnie przyjme z 5 kg:-) musze spisac sobie jakis jadlospis i tego sie trzymac. Jest tu ktos kto tez chce przytyc?

Gość gość
ja chce przytyc ale zeby nie poszly mi kg w brzuch i nie wiem jak jesc i co najlepiej, moze ktos mi podpowie