Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek 27 letni

Czym powinien nadrabiać prawiczek w wiek 27 lat

Polecane posty

Gość Prawiczek 27 letni

Co waszym zdaniem powinien mieć do zaoferowania prawiczek w tym wieku, żebyście przymknęły oko na jego brak doświadczenia?

Gość _BLE BLE_
sam jestem ciekaw :)

A Ty ble ble, powinieneś celować w dziewczyny z podobnymi problemami jak Twoje. Czyli renta, brak pracy i schizofrenia...

Gość gość
co byś nie zrobił dla kobiet i tak będziesz ś****wem bo nie uprawiałeś seksu. Nie istotne jaki jesteś i co posiadasz

Gość gość
a ja was przyjmę prawiki

Gość gość
prawiki, piszę, że was przyjmę, pod warunkiem, żeście po politechnikach, mam taki fetysz - prawik absolwent politechniki

Gość gość
a ty absolwent czego?

Gość Pravikula31
To nie ma żadnego znaczenia. Po prostu albo coś będzie albo nie.

Gość gość
Kasa, własne mieszkanie, dobry, elegancki samochód, i jeszcze żeby przyszła partnerka w domu nic nie musiała robić i była u ciebie zatrudniona w firmie ot tak. Masz słabe szanse prawik.

Gość gość
ale co ja poradzę na to, że mnie pociagają prawiki o umysłach ścisłych, że mnie podnieca nieśmiały super inteligentny facet

Gość gość
Nieśmiały? Nie będzie umiał się odezwać to po h*ju ta inteligencja, raczej jej brak :D wykuć z podręczniczka może każdy.

Gość gość
ja jestem prawiczkiem również mam własne 2 pokojowe mieszkanie, stałą pracę zarabiam 3k na czysto i szukam na partnerkę dziewicę gdyż doświadczone kobiety ze mnie drwią i chcą tylko doświadczonych.

Gość gość
co ma bycie nieśmiałym do inteligencji? Zresztą poziom nieśmiałości też jest różny. Można być nieśmiałym gdy ma do czegoś dojść zaraz albo by zagadać

Gość gość
ja chcę nieśmiałego prawika który mi całki wytlumaczy i te inne dziwne rzeczy, które są na politechnikach, moze być też informatyk/programista albo geodeta- jakiś taki ścisly techniczny inzynier, co ja zrobie, że podnieca mnie gdy facet jest mądrzejszy ode mnie, a do tego prawik- nienaruszony, eh, rozmarzyłam sie

Gość gość
Mądrzejszy od ciebie nieumiejący się odezwać :D haha wiesz, są różne rodzaje inteligencji i taka skrajna nieśmiałość to też oznaka braku inteligencji. C***a, ale każdy lubi co innego.

Gość gość
ja chyba będę czatować u siebie w miescie pod politechniką na studentow ostatniego roku z transparentem - chcę prawika z polibudy, bruneta!!!!

Gość gość
no ja robie doktorat z nauki ogólnie medyczno-przyrodniczej i jestem wygadana, i chciałabym takiego dziewica, który umiałby mi zaimponować swoją wiedzą, nie chcę nikogo od siebie, bo jakos mnie ten sam poziom/ zakres wiedzy nie podnieca, chcę jakiejś odmiany- absolwenta polibudy prawika, nie musi robic doktoratu, wystarczy inżynier

Gość gość
nie wiem co ty z tą politechniką. Studiowałem tam ale zrezygnowałem i skończyłem studia humanistyczne a jakoś całki, budowanie układów automatycznych, rysowanie charakterystyk itp. rzeczy też potrafię. Masz dziwne myślenie, że tylko po skończeniu konkretnych studiów coś się potrafi. Może te zaawansowane rzeczy tak. Ale to, że ktoś kończy inne studia nie oznacza, że innych rzeczy nie wie lub nie potrafi robić.

Gość gość
Takie c***y to żadne nie podejdzie :D

Gość Pravikula31
Czasem jak patrzę na dziewczyny to myślę że ta bym w******** Ale wiem że nie będę nigdy z nikim

Gość gość
wyluzujcie frajerzy. nie musicie sie chwalic kazdej nowo poznanej piźździe, zescie prawiki. najlepiej mowic, ze jest sie swietnym w lozku. zlejecie sie w p**deczke, to juz nie wasz problem, czy trwalo to minute, czy dwie :D a jakby krecila nosem, to poklepac po d***e i powiedziec, no niezle bejbe, zamknij za soba drzwi jak bedziesz wychodzila. tak te szmaty trzeb ba traktowac.

Gość gość
to jestes wyjatkiem... :) ... ja wam powiem prawdę moje prawiki, zakochałam sie w takim właśnie jak opisuję, i z sentymentu chcę takiego... bo tamten nie zwraca na mnie uwagi, można się stroić, zagadywać i być i tak powietrzem :( to moja historia moje wy prawiki kochane :)

Gość gość
Męska c**ka z takim podejściem nigdy nie będziesz miał nikogo na stałe ******ie :D

Gość gość
Dama nie lata za facetem tzn. prawikiem.

Gość do doktorantki
jestes bardzo doswiadczona? anal tez uprawialas?

Gość gość
już nie latam za prawikiem (prawdopodobnie prawikiem), bo to nie na moje nerwy, człowiek się pindrzy przed lustrem godzinę, zagaduje, uśmiecha się, a on co? czerwony i zmieszany, za każdym razem, bardzo mi przykro było i jest, ale honor trzeba mieć, więc zamierzam pocieszyć się innym nierozdziewiczonym absolwentem polibudy, może tu go znajdę ?

Gość gość
gość Męska c**ka z takim podejściem nigdy nie będziesz miał nikogo na stałe ******ie smiech.gif x A po co mieć na stałe? Lepsze są przygody. Zresztą do niczego dziś kobiety się nie nadają

Gość gość
nie uprawiałam nic, jestem dziewicą, która kilka razy zostawiła facetów ze stojącą pałką, bo się rozmyślałam i stwierdzałam, ze to co mam najlepsze, to zostawię dla tego, w którym się zakocham, z panami tymi doszłam do etapu ostrego macania i pozostawiania ich z ich sotjącym problemem, obecnie czekam na prawika, szukam podobnego do siebie, prawika, mądrzejszego ode mnie

Gość do doktorantki
a c**ke golisz chociaz?