Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkayyta

czy to normalne że facetowi staje na widok innych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
Widocznie go nie podniecasz

Gość micjaki
Co to za pytanie dlaczego ? Dlatego że go kręcą kobiece krągłości w seksownych szmatkach

Gość gość
nie no masakra. Mój by miał przechlapane ze sie podnieca innymi pannami i to przy mnie.

Gość micjaki
Skąd pewność że się nie podnieca sprawdzasz mu ręką

Gość micjaki
Czasem też nakręcam się inną laską, normalny odruch, jak mi się podoba to mi staje, czego wy chcecie, cieszcie się że macie zdrowych facetów:)

Gość gość
Jakby mój na imprezie podniecił sie inna kobieta przy mnie to zostałby sam na tej imprezie. Przyszedł tam ze mna a nie rajcowac sie jakimis pannami. Proste.

Gość gość
nie każdy facet nakręca się kawałkiem ciała, mój taki nie jest

Gość gość
Moj na szczeście tez nie ;D

Gość micjaki
Kobieto zrozum, to nie jest tak że facet robi to specjalnie, facetowi jak podoba się laska a jest wyzywająco ubrana to mu staje, musiałby się na nią nie patrzeć, a to trudno

Gość micjaki
Trzymacie go za krocze że takie pewne jesteście

Gość gość
to niech nie patrzy skoro jest na imprezie ze swoja kobieta

Gość gość
Naiwne jesteście każdemu staje na widok seksownej kobiety, taka męska natura, ale żyjcie sobie w przekonaniu że waszemu nie staje, gdyby tak było to musiałby być impotentem

Gość micjaki
Opaskę ma sobie zawiązać na oczy:) nie bądź śmieszna

Gość gość
co wy pierdzielicie. no porazka. Uciekam stad bo nie da sie was czytac

Gość gość
Jak kobiecie c***** zawilgotnieje na widok przystojniaka to nie widać, a głupio tak co chwila wkładać w krok palec i sprawdzać czy mokro...

Gość kuczorek
moim zdaniem staje takiemu, co rzadko seks uprawia i jest gówniarzem, gdzie hormony mu szaleją. Aha, nie trzeba wiązać opaski, zeby nie wgapiać sie w czyjeś cycki na wierzchu- z kim wy sie laski wiążecie???

Gość Orangutannnn
Chrzanisz mam kobietę, seks, ale jak pojawi się jakaś seksowna lala to rakieta stoi

Gość kuczorek
zgodnie z Twoim nikiem :):)

Gość gość
nie martw się autorko, za kilka lat Twój facet nabawi impotencji i wcale mu nie będzie stawał :)

Gość Orangutannnn
Mojej kobiecie to nie przeszkadza, sama jest mega seksowna kobieta i widzę jak inni samcy na nią patrzą, ale to ja mam, a inni mogą sobie tylko pomarzyć

Gość gość
Co wy chrzanicie. Normalne ze facet podnieca sie inna kobieta? To chyba na prawde tylko jakis gogus co sie nie spuszczał od dawna.Bo nie widze innej mozliwosci. Jakby byl zajety swoja kobieta to nie wgapiał by sie w inne i by mu nie stanał . Proste

Gość gość
Ale coż sa faceci i taborety.

Gość kuczorek
Orangutan, a na swoją laske mówisz "orangutanica"? :):)

Gość gość
Ale jesteście naiwniary :D Mojemu nie staje, mój nie zdradza, mój się nie patrzy, mój jest wyjątkowy :P I w ten sposób wszyscy są wyjątkowi i się nie jarają innymi, bo przecież każda naiwniara tak sądzi. Oszukujecie się, by nie czuć zazdrości, a prawa biologii są bezlitosne :D Doczytajcie, a może gdzieś będzie napisane w podręczniku o wyjątkach w postaci waszych misiaczków :D Jak facet się nie podnieca babami, tzn. jest z niego impotent. Inna sprawa, że nie każdy będzie za tymi popędami szedł, bo w końcu jesteśmy ludźmi.

Gość Orangutannn
Do gość Jesteś sfrustrowaną kobietą , Mógł się zajmować swoja kobieta , ale spojrzał na tamtą i :) Swoją się zajmuję, czasem mi rakieta pójdzie w górę jak spojrzę na seksowna laskę, potem opadnie i w czym problem, to nie znaczy że nie pociąga mnie moja partnerka, bo mnie mega pociąga:)

Gość Orangutannn
Choć jedna mnie poparła

Gość gość
nie ma co przesadzać,wierność jest ważna,ale bez przesady,to że komuś stanie na widok innych to jeszcze nie tragedia...przecież kobiety też sie oglądają na różne ciacha i co? nam nie stanie,bo nie ma co ;) ale tylko to jedno nas różni. Nawet faceci mają tutaj gorzej,bo kobiecie łatwiej ukryć podniecenie innym..

Gość gość
ja sie patrze na przystojnych facetów...sama czasem żartuje,że "gdybym była facetem to by mi stanął"...inna sprawa,że wtedy byłabym pedałem :classic_cool:

Gość ciesze sie bardzo
to nie jest normalne.

Gość gość
jak byłam młoda tez byłam zazdrosna że mężowi czasem stanie na widok innej kobiety( seksowna, dekolt itd.), on mi powiedział wprost, że facet taki jest ale to mnie kocha i mnie wybrał, i to ja jestem dla niego najważniejsza, stwierdziłam że ma rację a z biologią się nie wygra