Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkayyta

czy to normalne że facetowi staje na widok innych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
oczywiscie ze nie jest normalne:O mi nie staje jak tylko widze laske moze byc nawet nago musze ja poznac zeby zaczela mnie podniecac

Gość gość
Chłopie coś nie tak z Tobą

Gość ciesze sie bardzo
laska ładna moze sie spodobac ale zeby facetowi stanał to musi o niej myslec w seksualny sposob i nakrecac sie. to tak jakby zdrada psychicna

Gość gość
jak mu staje jak tylko widzi to jak podalaby mu reke to mialby orgazm:-D ja zgadzam sie z tymi ktorzy uwazaja to za dziwne,mysle ze nie powinno tak byc. Ewentualnie musi sobie wyobrazac jak ją bierze,ot tak nie staje

Gość gość
Tak sobie tłumacz, jak laska jest wyzywająco ubrana, to zdrowy facet się nakreci

Gość gość
wlasnie wszystko TAK ze mna! bo chyba nie jara cie byle pusta lala, zeby podniecala musi wygladac-okej ale musi miec cos w glowie.

Gość gość
nikt nie każe Ci się z nią wiązać czemu panienki z rozkładówki jarają facetów znasz ich intelekt? chyba nie ale są mega seksowne

Gość gość
masz racje obiektywnie patrzac te laski z rozkladowek sa seksi ale nie podniecaja tak zeby od razu stawal

Gość gościówka 26
Czy to znaczy, że na plaży wszyscy faceci mają erekcję, a na plaży nudystów co się dzieje;)?

Gość gość
jakby mi stawal na laski z rokladowek, bilbordow,reklam, wystawek to bym caly czas musial tak biegac z masztem do przodu:-D podobaja sie owszem ale nie stawiaja na bacznosc

Gość kuczorek
ludzie, czy wy jesteście normalni?? Facet zobaczy seksowną kobiete i to normalne, ze mu staje?? Sorry, nie znam takich facetów :) Czyli otaczają mnie impotenci- aaaaaaa!

Gość gościówka 26
kuczorek, skąd wiesz co się komu w majtach dzieje;)?

Wy to zaraz w skrajnosci. Albo stoi non stop, albo impotent :) ja tez czasem zwroce uwagę na innego faceta, ale nie na każdego, w kazdej chwili, non stop, zawsze. Czasami. Znacie takie słowo? Zdarza sie. Czyli nie jest norma, standardem, codziennością, ale jako zjawisko występuje w przyrodzie. ;)

Gość kuczorek
Po pierwsze- wzwód jest widoczny po drugie- znajomi faceci nie wgapiają sie w półnagie laski, szczególnie jak są ze swoimi kobietami.

Gość gościówka 26
Kuczorek, w luźnych spodniach nie jest widoczny, chyba, że ktoś by miał wielkie gabaryty;) Ale zgadzam się z Tobą, bo też mi się wydaje, że u dorosłych, dojrzałych facetów raczej rzadko zdarza się erekcja na sam widok skąpo ubranej kobiety, co by miał wtedy powiedzieć ginekolog;)?

Gość kuczorek
gościówka- no dokładnie. Takie rzeczy sie zdarzają u gówniarzy i u takich, którzy maja gdzieś swoja kobiete i wgapiaja sie w jakąś półnagą pannę, wyobrażajac sobie nie wiadomo co.

Gość gość
Ja się napatrzę napatrzę a obiad zjem w domu

Gość gość
tak to sobie tłumaczcie , jesteście naiwne, nie każda skąpo ubrana kobieta jest w typie danego faceta, dlatego jedną się nakręci a inną nie, prosta filozofia

Gość gość
macie problemy

Gość Koalink234
Dla mnie jest to nie do przyjęcia, żeby mój chłopak przy mnie napalał się inną, co innego jak mnie nie ma, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal

Gość gość
weź sobie impotenta

Gość gość
Jak jest hetero lub ♡bi♡i jest zdrowy to jest wskazane.

Gość gość
mam to samo ze swoim, jest po 30 a jak gdzies jesteśmy razem i pojawi się jakaś lala to zaraz mu stoi, czuje się przez to gorsza i co mam zrobić

Gość gość
i co z tym fantem zrobić

Gość gość
ja mam 50 na karku, poznalem fajna babke pod 40 i jak sie z nia spotykam to ciagle mi stoi

Gość gość
jeden szczery całej reszcie nic nie stoi tylko wisi,

Gość Taka jedna 35
Mojemu też stoi, ale jak jest w domu i nic nie robi tylko odpoczywa to też mu stoi , taki z niego przypadek, ale za to zawsze jest gotowy, a tez koło 40 już jest, więc nie generalizujmy wszystkich

Gość niezznajomy
tak, to są normalne reakcje zdrowego mężczyzny