Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy test do cholery

Polecane posty

Gość gość

jak kocham się w owulację to wcześniej mogę zrobić? a jak przed to po 14dniach?czy jak?

Najlepiej w terminie spodziewanej miesiączki. Najbezpieczniej. A jeszcze lepiej to pójść na hcg z krwi.

Gość gość
najlepiej w dniu w którym powinnas dostac okres, wtedy jest juz pewne. co z tego ze uprawiasz seks przed owulacją jesli ona wystąpi np dwa` dni póżniej i dopiero wtedy zajdziesz?

Gość gość
bo ja już głupieje...wczoraj był 11 dzień po stosunku,robiłam 2testy różnych firm-ciązy brak,dzis 12dzien po stosunku,1test ciąży brak...mam nadz.ze się nie mylą.zabezpieczalam się tabletkami anty ale ostatnia przed stosunkiem wzielam z 9godzinnym opóźnieniem(2tydzien z pierwszego blistra),zabezpieczyliśmy się dodatkowo gumką która pękła-PECH :( po 8godz. od stosunku wzielam tabletke "po" ale zyje w stresie i wiem ze za wcześnie ale testuje...

Gość gość
z tym dniem spodziewanego okresu to nie wiem bo pierwszy miesiąc biore anty...i wlasnie czekam na krwawienie z odstawienia...

Gość gość
........ :D no i na pewno zaszłaś nie ma co

Gość gość
co w tym śmiesznego?bawi cie to?

Gość gość
Tak bawi :) bierzesz tabletki i panikujesz przez jeden seks....nie ważne że trochę zeszło ci z wzięciem tabletki

Gość gość
wypowie się jeszcze ktoś?

Gość gość
tak ale zaczelam brac dopiero te antry tzn.teraz skończyłam pierwszy blister...po pechowym stosunku wzielam escapelle,mam nadz.ze pomogła

Gość gość
Skoro bierzesz anty to nie ma owulacji,nie ma okresu a co za tym idzie nie ma cyklu miesiączkowego. Nie możesz wyliczyć owu.Nie patrz na dzień w którym był stosunek bo to się nijak ma to cyklu sprzed tabletek.

Gość gość
no tak ale od pierwszego opakowania nie ma owulacji? ten pechowy stosunek był w drugim tyg blistra

Gość gość
Nie ma !!!!

Gość gość
no to w moim przypadku kiedy mam zrobić test? czy te były wiarygodne?

Gość marakaka12
Ja pie*** dziewczyno głupia panikaro niedoświadczona jak takie coś cię stresuje to radze zaszyć sobie dziurę :P

Gość gość
czy jest możliwość ze zaszłam w ciąze? a i jeszcze jedno...nie jestem pewna czy pierwsza tabletke z blisra wzielam pierwszego dnia cyklu...moglo to być np.ok.2dni wczesniej

Gość gość
Ja nie widzę w twoim przypadku potrzeby robienia testu.Po co brałaś escapelle(czy jak to się tam zwie)? Ty nie jesteś gotowa i przygotowana to tego żeby zaczynać życie sexualne.

Gość gość
Niepotrzebnie wzielas pigule "po", bo opóźnienie do 12 godz.nie obniża dzialalnia antykoncepcyjnego. W ulotce dolaczonej do leku masz to opisane. A po pigule "po" rozstroilas sobie cykl na dluzej, przecież to bomba hormonalna... Co powiedział lekarz? Kiedy teraz masz wrocic do pigulek anty? Wiesz, ze dopoki do nich nie wrocisz musisz zabezpieczać sie gumka?

Gość gość
i boje się ze jak te tabletki nie zaczelam brac pierwszego dnia cyklu to nie dzialaly...ale czy nie dzialaly tylko przez tydzień czy cale opakowanie...dobrze ze wzielam te escapelle tylko czy zadzialalo :(

Gość gość
pigułek nie przestalam brac***przy jednorazowej tabletce "po" nie trzeba przerywac brania pigulek;teraz ty jesteś niedouczona :) ale bardziej mi chodzi o to ze czy jak wzielam pierwsza anty przed pierwszym dniem cyklu to czy dzialaly i dlatego wzielam escapelle

Gość gość
Moze i niedouczona. Po prostu wiem jak brać pigulki, by tej "po"nie potrzebować...

Gość gość
Anty nie bierze sie przed pierwszym dniem cyklu, a pierwszego dnia cyklu, czyli pierwszego dnia krwawienia . Ale ja niedouczona jestem...

Gość gość
ale na pytanie nie odpowiedzialas

Gość gość
wiem ze się bierze pierwszego dnia cyklu i dlatego caly czas pytam..miałam taka sytuacje przed anty ze nie wiedziałam dokładnie kiedy jest pierwszy dzień cyklu;ok.2dni plamień z krwia, i po prostu nie wiem czy to był dzień okresu czy plamienie wiec wzielam anty

Gość gość
Pigulki dwuskladnikowe jednorazowe dzialaja od pierwszego dnia zakladajac, ze zaczynasz ich przyjmowanie pierwszego dnia cyklu. I to tez jest w ulotce...

Gość gość
k***a wiem ale pisze caly czas ze mogłam je wziąśc 2dni przed

Gość gość
Od tego plamienia liczy sie juz miesiączkę. Wiekszosc z nas tak ma, ze okres"się rozkręca", nie leci od razu, jak z cebra. Ale liczy sie od samego początku. Ile masz lat?

Gość marakaka12
Chyba za mało na rozpoczęcie współżycia :)

Gość gość
A jeśli zaczynasz przyjmowanie w środku cyklu, to pelne zabezpieczenie jest po tygodniu. Ale o to powinnaś zapytac ginekologa, który zapisal c***igulki. Z kazdymi moze byc inaczej .

Gość gość
co za różnica ile mam lat? mogę napisac 35;to powiecie ze stara a głupia,napisze 18;to że malolata za sex się bierze-uroki kafe.Wiek nie ma znaczenia...zadałam konkretne pytanie