Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionaŻona

czy to ma sens

Polecane posty

Gość choocolatee
Więc nie masz za czym się oglądać tylko się wyprowadź i tak jak było pisane wyżej zacznij żyć! Zadbaj o siebie! Niech on żałuje, że stracił taka kobietę! Pokaż mu, że bez niego możesz być szczęśliwa

Gość ZagubionaŻona
Oszz kurde,daliście mi kopa:)Biorę się za siebie,zmieniam wygląd na taki jaki zawsze chciałam mieć ale męzowi się nie podobało

Gość sukawredna
nie rozumiem kobiet, nie wiem czym sie kierujecie z swoim zyciu. im wiecej siedze na kafe , dochodze do takich wniosków. coraz mniej kobiet siebie szanuje, tkwia w patologiach. najszczesciej tłumaczycie tych swoich zwyrodnialców, zakomlepksionych niedouczonych gnojów. Tak pisze, bo żadnen szanujacy siebie i kobiete facet , z klasa na poziomie nie wyczynia takich cyrków... autorko, siedz dalej z tym gnojem , niech cie wyzywa, przy dziecku najlepiej i niech twoj syn na to patrzy ( gwarantuje ci , ze za kilka lat sam bedzie sie tak do ciebie odzywac ) a i jeszcze mu ugotuj popsprzataj i zrob laske jak bedzie chciał . bo jestes matka polka !!!!!!!! żałuj teraz za jego grzechy