Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo nierównomierny sex

Polecane posty

Gość gość

czasem mój narzeczony może się ze mną kochać codziennie. Rzadko zdarza się że dwa razy dziennie ale to zrozumiałe praca inne obowiązki. W innym tygodniu jest to co drugi dzień ale często jest że potrzebuje tylko raz czy dwa w tygodniu. Czy jest to normalne?

Gość gość
mam pytanie: kto płodzi takie kretynki?

Gość gość
zalezy od posilkow. karm go samym nabialem to bedziesz miala dwa razy dziennie seks.

Gość gość
czemu kretynki? On zwykle jada co chce. Zresztą nie chodzi o to że chcę dwa razy dziennie tylko nie wiem czemu jest aż tak nierównomiernie. Owszem można być zmęczonym ale to jest całkowita ruletka i jakoś nigdy nie mogę trafić jak w danym tygodniu będzie. To flustrujące

Gość gość
No to patrz co je. Wtedy bedziesz wiedziala

Gość gość
odkąd go znam je raczej tłusto i dużo śmieciowego jedzenia. Czasem późno w nocy i wcześniej tego nie było. Było codziennie czasem raz na drugi dzień. Tylko ostatnio tak jest

Gość gość
czyli nie muszę się martwić?

Gość gość
to proste: zabierz mu nabial = zero seksu karm go tylko nabialem (mleczko, jajka, serki, jogurciki itd) = seks dwa razy dziennie przynajmniej ja tak mam

Gość gość
on tak jeść nie będzie. Pracuje dużo i ciężko. Zresztą ja i tak nie mam kontroli bo pracuję. Chodzi o to czemu to się tak dziwnie zmienia bo ok jakby zawsze było mniej to w porządku a jest od niemal nadmiaru do prawie braku

Gość gość
widocznie jeszcze ostrzej reaguje na zywnosc niz moj. prawdopodobnie wystarcza mu jedno jajuszko albo jogurcik wiecej i juz ma chcice a jak dostanie o jedno za malo to pozadanie spada do zera

Gość gość
czy ma to może związek, że kąpię się w niedziele i środy? wtedy jakoś bardziej do mnie garnie...

Gość gość
czemu niby jestem kretynką?? jak mi tu zarzucają. Nie chodzi o to co on je czy nie je

Gość gość
chodzi o to że może to ma związek z inną kobietą

Gość gość
to rob mu dziennie loda, jak zauwazysz roznice w smaku to bedziesz wiedziala ze ma inna

Gość gość
strasznie zabawne... on nawet na loda nie zawsze ma ochotę

Gość gość
To mu musi ta inna strasznie dogadzac. Ja po seksie z kolezanka w pracy odwiedzam moja przyjaciolke a wieczorem w domu przynajmniej jeszcze raz dogadzam zonie.

Gość gość
a może by ktoś udzielił normalne odpowiedzi. Przecież waszym facetom też się pewnie tak dzieje. A zresztą...

Gość gość
Mam nadzieje,ze on nie manikogo na boku ostatnio zauwazylam prawidlowosc ,ze gdy jest u nas jego kolega Grzesiu ,jego libido spada ,myslicie ,ze moze byc gejem ? Jesuuu a slub za 3 miechy ..Co robic? Jak to sprawdzic? :(

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość mam pytanie: kto płodzi takie kretynki? x popieram

Gość gość
O matko... faceci mają różnie... tak jak i my ! Zastanów się lepiej nad swoimi potrzebami- jak często Ty masz taką potrzebe

Gość gość
No ja mam potrzebe dwa razy dziennie bo nic nie robie siedze w domu i pachne potem ,a czasem i przedtem ..

Gość gość
tu AUTORKA nie rozumiem czemu mnie teraz tu szykanujecie. Zadałam pytanie spodziewając się normalnej odpowiedzi a tu mnie od kretynek i jeszcze się podszywacie nie rozumiem tego