Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglybyscie byc z mezczyzna ktory

Polecane posty

Gość gość

Wypala prawie paczke papierosow dziennie + wypija min.1 piwo? Przez co tracicie mnostwo kasy, bo jak wiadomo uzywki nie dosc, ze szkodza zdrowiu to jeszcze kosztuja krocie. Tym samym mimo, ze razem byscie pracowali to musialybyscie sobie odmawiac wielu rzeczy jak np.przyjemnosci, wakacje itd. ?

Gość gość
Nie! I s********j 🖐️

Gość gość
jeżeli z taki siedzisz to jesteś głupia jak but i wcale mi cię nie szkoda!!!

Gość gość
Mój wypala paczkę papierosów dziennie, stać go to sobie pali. Nie pije piwa codziennie, to już jest patologia.

Gość gość
jak wzięłaś sobie alkoholika i palacza to teraz pracuj na jego nałogi

Gość gość
Niech sobie pali, lepiej tak niż na mnie miałby się wyzywać i poprawiać co rusz :D taki typ to najgorsza patologia.

Gość gość
chcialam sobie na kanary z kumpela i powiedzialam mu, zeby mi dal kase, a on na to ze nie ma, i ze juz kilka mcy temu bylam z siostra na maurithius i dal mi na ten wypad 6 klockow, ale ja itak wiem, ze on nie ma bo wszystko przepalii i przechla. co za typ. a tak mi sie kanary marza :(

Gość gość
gość Niech sobie pali, lepiej tak niż na mnie miałby się wyzywać i poprawiać co rusz smiech.gif taki typ to najgorsza patologia. xxxxxxxxxxxxx jasne! ciesz się że cię nie bije i dalej oddawaj mu całą pensję na palenie i chlanie - super! no bo przecież zawsze mogło by być gorzej! a czemu nie lepiej, co?

Gość gość
Facet ma ci dawać na wszystko? Bądź samodzielna. On ma na swoje fajeczki, ty miej na wypady.

Gość gość
gość Niech sobie pali, lepiej tak niż na mnie miałby się wyzywać i poprawiać co rusz smiech.gif taki typ to najgorsza patologia. xxxxxxxxxxxxx jasne! ciesz się że cię nie bije i dalej oddawaj mu całą pensję na palenie i chlanie - super! no bo przecież zawsze mogło by być gorzej! a czemu nie lepiej, co? Nic mu nie oddaję :D pali za swoje. Lepszy palacz niż niepalący psychopata?