Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką założyć działalność aby DOROBIĆ do pensji

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę zarabiać na działalności dużych pieniędzy. Chcę tylko sobie dorobić do skromnej pensji 1300 zł. Pracuję na niecały etat od godziny 9-15. Mam samochód, mieszkam w miasteczku 18 tysięcznym gdzie jest duzo młodzieży, dużo zamoznych ludzi a odległośc od dużego miasta to 35 km.

Gość gość
wywóz szamba

Gość gość
Juz myslałam o : zakupy na telefon, swieże pieczywo z dostawa do domu ale nie wiem czy to dobre pomysły. Sklep interenetowy czy allegro odpada, bo tam działają skutecznie wielkie sklepy lub hurtownie. Poza tym mam stały dostęp do netu.

Gość gość
mamy kanalizację🖐️ :-) Może ktoś mi cos doradzi? Bo ja siedze i mysle i naprazie jestem w czarnej d***e:-)

Gość gość
Odloty.pl

Gość gość
skup złomu

Gość gość
Jakieś poważne rady? Czasem czytam tu jak to ktoś prowadzi kilka działalnosci aby dorobic do pensji, z każdej wyciąga jakiś grosz. Chciałabym móc dorobić chociaz 500 zł/mc

Gość isil
my z mezem otworzylismy sklep z ubraniami, grunt to dobrze wszystko zaplanowac, dzialamy online, korzystamy z uslug dobrego hurtownika. przemyslelismy sprawe, wzielismy sie za zrobienie strony itp, potem nawiazalismy wspolprace z hurtownia onlinehurt.pl i poki co wszystko dziala :-) roboty duzo nie ma, a kasy wprost przeciwnie :-)