Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkad urodzilam stalam sie oziebla seksualnie

Polecane posty

Gość gość
Smiac mi sie chce z tych oburzonych, no bo jak kobieta smie nie miec ochoty na seks?:D

Gość gość
ja mam ochotę na seks ale nie na męża :(. Sprawa jest dość mocno skomplikowana, mój nadużył dość mocno mojego zaufania i jak ja mam z Nim sypiać to tak w dużym skrócie. Jestem nieszczęśliwa ale póki co rozstanie nic nie da, nic na tą chwilę na razie się zastanawiam a seksu nie uprawiałam już 2 miesiące. Choć jak jest już seks to jest kiepski. Nigdy męża nie zdradziłam a może powinnam ale ja nie jestem zdzira jakąś. Nie jestem zadowolona z siebie ani ze swojego małżeństwa. Ostatnio myślę że eksploduje ale dobrze się stało, bo jestem przeziębiona :) i nawet już mi się nie chce.

Gość gość
nie chodzi o to że kobieta nie ma ochoty na seks ale jeśli wcześniej czerpała z tego przyjemność, ogromną radość a teraz jest lodowata - nikt mi nie wmówi że tak jest ok

Gość gość
Jak kobietę nic nie podnieca, nie czuje pociągu to mąż jako prawdziwy facet powinien teraz stanąć na głowie by żonę zachęcić a dopiero jeżeli to nie pomoże to kobieta może iść do lekarza ;). Nie wysyła sie kogoś do lekarza jeżeli facet nie wywiązał się wcześniej z obowiązku przywrócenia ducha "kochanki" u żony.

Gość gość
No właśnie, mówi się biedny mąż bo żona oziębła i olewa sprawy łóżkowe a czy ci faceci dbają o to by coś zapłonęło w sypialni czy tylko ściągają majciory, posmyrają żonę po piersiach i wchodzą by załatwić swoje potrzeby? Tu trzeba czegoś innego ale każdy pan powinien to wiedzieć .