Gość WYPRZEDAŻ GIER Napisano Grudzień 13, 2013 PONIŻEJ LINK: www.allegro.pl/show_item.php?item=3796776956 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Unissima Napisano Grudzień 13, 2013 fajne i niedrogie. Zebranie tych tytułów oddzielnie kosztuje więcej, a tu megapaka za mniej. No i płacisz za jedną wysyłkę. Sama niektóre z tych gier mam- polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xexus 1 Napisano Grudzień 13, 2013 Fajne, też polecam, bo cena jest przyzwoita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martika0089 Napisano Grudzień 13, 2013 rzeczywiście, sprawdziłam oddzielnie wychodzi drożej i poza tym płaci się za jedną wysyłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bondzia 0 Napisano Grudzień 16, 2013 Mnie niestety nie stać na takie wydatki. Staram się kupować małemu zabawki edukacyjne, ale on oczywiście jak większość dzieciaków w tym wieku najbardziej lubi spędzać czas grając w necie. Musiałam więc poszukać czegoś co jest za darmo i w dodatku całkiem przyjazne i niegłupie. Tak trafiłam na tę gierkę: www.dogry.pl/farmerama/ o zwierzątkach, uprawianiu ziemi i generalnie o życiu na farmie. Sama czasami z nim w to pogrywam, naprawdę sympatyczna gra no i bez kosztów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daga3 0 Napisano Styczeń 7, 2017 Spory wybór gier widziałam na stronie cozacena.pl - http://www.cozacena.pl/ fajna porównywarka cenowa wielu różnych sprzedawców, serwis skieruje Cię do sklepu gdzie kupisz w niższej cenie bez wychodzenia z domu :) warto zajrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kassja Napisano Czerwiec 26, 2017 Wiele fajnych gier można nabyć w otosklep24. Mają niskie ceny, także wiele z nich to prawdziwa okazja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach