Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETAONA28

blue danube jestes

Polecane posty

przerazaja mnie troche zarobki polskie.... w wiekszosci to jest minimum albo ponad 2000 zl...troche to dla mnie malo bo sie przyzwyczailam do innych pieniedzy...podobalo ci sie w anglii? polacy mi sie kojarza z nacja wiecznie niezadowolona, ale bardzo chcialabym wrocic ale nie chce popelnic bledu

Na poczatku mi się nie podobało, ja jestem osobą, która za bardzo nie lubi się przemiszczać, chyba że wakacje. Nawet przeprowadzka tu gdzie teraz mieszkam była dla mnie nie lada wyczynem. Z czasem się w tej Anglii przyzwyczaiłam, przeżyłam wiele miłych chwil, ale dalej czułam, że to nie to. Być może też w jakimś stopniu dlatego, że poza Londyn nigdzie się nie ruszałam, a ponoć w innych rejonach Anglii jest lepiej. Nie podobał mi się styl życia jaki tam prowadzili, Polacy w Uk też nie zachęcali. Wtedy to tam były, że tak się wyrażę, same odpady społeczne.

dokladnie, marginesu tu duzo, no ale co sie dziwic jak duzo ludzi przyjezdza tu z przeszloscia niewesola? My prawie wogole z polakami sie nie zadajemy, bo malo tu porzadnych:) hehe a szukac tu meza polaka fajnego to jak igly w sianie...ja nigdy nie przypuszczalam ze tu bede tak dlugo, ale poznalam mojego i zaprzyjaznilismy sie...

W sumie jeśli długo tam jesteś i masz życie ułożone to nie ma po co wracać, przynamniej dziecko się języka nauczy perfect :)

ja w sklepie...moze nic wielkiego ale mamy super ekipe i tak sie zzylismy ze nawet nie chce niczego szukac innego...ide do pracy z przyjemnoscia:)

ehh, a ja mam stres ciagle. ja na dzisiaj zmykam ale będę jeszcze w tygodniu na pewno :) jakby co to pod tym nickiem