Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P r A w i C C z ek

Mam 23 lata i zmarszczki na czole

Polecane posty

Gość P r A w i C C z ek

co robić? Strasznie to źle wygląda. Skąd się to wzięło? Przecież jestem młody. Nic się w tym ciele nie udało.

e tam, gdybyś był kobietą to być mógł się martwić a jak bardzo są głęboki? pokaż zdjęcie w sumie nie wiem od czego Ci się to zrobiło, geny?

Gość mawrasia
od skupiania się w trakcie masturbacji

Gość P r A w i C C z ek
Nie są jakieś strasznie głębokie, ale widoczne z bliska.

Gość mawrasia
tak na poważnie to napisz jaki jest pozostały stan Twojej cery. Czy jest to cera tłusta, mieszana, czy może sucha, czy miałeś problemy z trądzikiem?

Gość P r A w i C C z ek
Jako nastolatek miałem troszkę trądziku, ale nie zostały blizny jak u niektórych. Cerę mam chyba normalną. Jak jest gorąco to się pocę, tak normalnie to nie.

Gość P r A w i C C z ek
Balsamem po goleniu, ale gole się raz na 3-4 dni, bo mi się nie chce (i nie mam dziewczyny), tylko że na czole mi zarost nie rośnie. Może to faktycznie od myślenia? Ja dużo w życiu myślałem.

Gość gość
dzięki zmarszczkom wyglądasz na starszego to dobrze bo kobiety lecą na starszych. Ja mając 22 lata wyglądam na 19/20 i na mnie lecą co najwyżej 12 latki więc kicha.

Gość mawrasia
Podstawą w zapobieganiu zmarszczek jak i redukcji jest utrzymywanie stałego poziomu nawilżenia skóry. Domowymi sposobami polecam stosowanie peelingu enzymatycznego 1-2 x w tygodniu, po peelingu nakładanie maseczki nawilżająco-ujędrniającej i będzie efekt. Obowiązkowe jest stosowanie kremów z faktorem minimum 15SPF, bardzo ładne efekty przynosi również masaż. Ważna jest także dieta bogata w witaminę A,E. W gabinecie kosmetycznym możesz skorzystać z zabiegów mikrodermabrazji diamentowej/korundowej- jest to mechaniczny peeling stymulujący wytwarzanie włókien kolagenowych i elastynowych w skórze własciwej; ich kondycja świadczy o stanie naszej skóry z zewnątrz. Po mikrodermabrazji możesz skorzystać z zabiegów z kwasami, teraz póki jeszcze nie ma mrozów możesz (o ile niema żadnych przeciwskazań) wykonać głębokie peelingi chemiczne.

Gość P r A w i C C z ek
No na mnie ani starsze, ani młodsze nie lecą ;) Ale jak będą pieniądze, to i będą kobiety, więc skupiam się na tym co mogę zmienić. Co ty mi opowiadasz? Mam jak jakiś pedał po kosmetyczkach latać? Jakiś zabieg chirurgiczny może jeszcze, ale nie będę z siebie fifoka robił. Mam krem nivea, to nie może być? Ale tych zmarszczek to chyba mi już nie cofnie nawet jak będę smarował?

Gość Kobieta28lat
a ja mam 28 lat i pierwsze zmarszczki na czole zaczęły mi się robić w wieku 22-23 lat, niestety jeżeli sa to zmarszczki mimiczne tzn,za bardzo ruszasz czołem,brwiami to nic z nimi nie zrobisz ! będziesz obserwowała jak się zwiększają

Gość P r A w i C C z ek
Jak się teraz kawy napije to nie będę spał w nocy.

moja znajoma ze studiow ma 19 lat i juz dor ze widoczne zmarszczki ale to chyba od tapety....

Gość P r A w i C C z ek
A po czym mam poznać czy to są zmarszczki mimiczne? Raczej nie mam żadnych tików że czołem co 5 sekund marszczę. Dużo myślałem w życiu, dużo myślę (taką mam pracę, że trzeba sporo myśleć i kombinować), może od tego się zrobiło? Bo chyba jak się myśli, to brwi ma się wysoko. Idzie to chirurgicznie usunąć takie zmarszczki? Skoro już tak sobie szczerze rozmawiamy, to zapytam o inną sprawę dręczącą prawiczka. Tak jakby statystycznie ocenić, to ilu kobietom procentowo, wystarczyłby 14 cm penis u ich partnera?

aja mam głembokom szrme ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________miendzy pośladkami..________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________bÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Ó

Gość mawrasia
Studiuję kosmetologie i do gabinetów w trakcie praktyk przychodzą mężczyźni nie będący homoseksualistami na 100% Twoja skóra, twoje wybory. Krem nivea zawiera komedogenny olej mineralny- paraffinum liquidum, nie polecam stosowania tego na coś innego niż skórę dłoni czy stóp.

Gość mawrasia
Możesz skorzystać z zabiegów wstrzykiwania toksyny butolinowej i uzupełnieniem tego kwasem hialuronowym; ale nie przecież to dla Ciebie takie pedalskie :o

Gość P r A w i C C z ek
A to robi chirurg czy kosmetyczka? Kosmetyczki są dla pedałów, chirurdzy dla mężczyzn. I gwarantuje ci, że facet, samiec, którego poziom testosteronu jest choć na średnim poziomie, nie będzie latał do kosmetyczki, żeby mu brwi wyrównać czy puder na twarzy poprawić.

Gość mawrasia
Istnieje też ktoś taki jak kosmetolog będący pośrednikiem między lekarzem dermatologiem a kosmetyczką. Znajdź gabinet kosmetologii i medycyny estetycznej i uzyskaj tam konkretną poradę za którą będziesz musiał zapłacic

Gość gość
Ja również polecam mikrodermabrazję :-) I to u kosmetyczki :-P Prawdziwy facet nie boi się "etykietek"... Jak jesteś prawdziwym facetem to pójdziesz do kosmetyczki i postarasz się pozbyć problemu, a jak jesteś "pedałem" to nie pójdziesz tylko będziesz biadolił że zmarszczki coraz większe... :-D Pozdr

Gość gość
Nikt przecież nie musi wiedzieć że u tej kosmetyczki byłeś...

Gość gość
nie marszcz czola to nie będą ci się robic zmarszczki.

Gość gość
a ja mysle, ze to po prostu takie geny- sama mam 35 lat, co oczywiscie widac na mojej twarzy, ale nie mam ani jednej zmarszczki/ dlatego tez nie przejmuj sie zbytnio- brak zmarsczek nie swiadczy o mlodym wyglązie- sama jestem tego przykładem

Gość gość
moi rodzice po 50siątce nie mają ani jednej zmarszczki nigdzie - zero kurzych łapek, kresek na czole, jakichś bruzd od uśmiechania się - piękne gładkie twarze jak pupka niemowlaka. jedyne co ich zdradza z wiekiem to siwiejące włosy... a ja? 23 lata, ładna, zadbana, nawilżam skórę kremami, dużo piję, ćwiczę i trzy kreseczki na czole i pod dolną powieką mam. ;/ tak więc zapuściłam grzywkę aby uniknąć kompromitacji, że sie starzeje.. moja siostra, która ma 27lat ma makabryczne krechy na czole:| NIE MNIEJ JEDNAK, mam koleżanke, co ma dopiero 21 lat, a ma katastroficzne zmarszczki na czole ;/ takie już jak niejedna trzydziestka:( mój wniosek jest taki: kosmetyki do make-upu, szczególnie te nakładane w nadmiarze, źle zmyte... a także pozycja w jakiej się śpi (!!!!!) mają wpływ na zmarszczki. Moi rodzice śpią na plecach(czasem chrapią, stąd wiem). A ja nieustannie na bokach, albo na brzuszku i niejednokrotnie japa sie marszczy. ;(((

Gość gość
mam 29lat i masakryczne zmarszczki na czole, zauważyłam je zaraz przed 20 i chociaz używam podkładu od 10 lat to prawie wcale nie kładłam go na czole, czasami nawt omijałam te okolicę gdyż był on dobrze dobrany i się nie odznaczało. Myślę, że to geny a pewna jestem że i zmarszczki mimiczne. Zaznaczę, że w okolicach oczu nie pojawiły mi się nawet minimalne. Cera miałam suchą w tej chwili mam mieszaną. Siostra lat 24 zmarszczki na czole ma i też się jej pogłębiaja, cere ma od zawsze tłustą. Minki niezłe strzela więc mam pewność, że to od tego.

Gość Namelia
Ja podobnie jak koleżanka wyżej korzystałam z usług Extravaganza Wyspa Urody. Mega pozytywne doświadczenie. Niesamowita i prawie bezbolesna zmiana. Szczególnie mogę polecić dr. Rafała.