Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ginekologa

Polecane posty

Gość gość

szczypie mnie kiedy sikam i tamte intymne okolice tez pieka - powiedziałam mamie i mama ciagnie mnie do ginekologa wstydzę się i boje jestem dziewica i naprawdę boje się badania to boli???

Gość gość
Nie stresuj się, ja też bałam się pierwszej wizyty ale jakoś było, byłam badana przez o***t, ponieważ również byłam dziewicą, nieprzyjemne badanie ale do przeżycia. Jeżeli masz takie problemy to zrób posiew z moczu i wymaz z pochwy, prawdopodobnie złapałaś jakąś infekcje. Zacznij zażywać provag, chroni on pochwę i pęcherz moczowy przed infekcjami, niech mama ci go kupi w aptece. Dodatkowo pij dużo wody i jedz suszoną żurawinę, ona działa przeciwbakteryjnie, często sikaj.

Gość gość
może to zapalenie pęcherza więc bardziej tu pomoże lekarz rodzinny. Badanie u ginekologa to nie jest super komfortowa sytuacja ale i tak wolę taką wizytę niż leczenie kanałowe zębów:))) Poproś mamę aby kupiła ci dobry płyn do mycia taki jak lactacyd i provag żel, który jak stosujesz codziennie chroni przed infekcjami moczowo - płciowymi i w ten sposób unikniesz częstych wizyt u ginekologa.