Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oswietlenie domu

Polecane posty

Gość gość
Ja zamawiałam lampę na stolikiszklane.pl. Mają bardzo ładne lampy, a także inne rzeczy do wyposażenia mieszkania.

Gość gajkapajka
ja kupiłam teraz do mieszkania ledy o naturalnej barwie światła z activ jeta i uważam, że bardzo dobrze się sprawdzają w mieszkaniu.

Gość gość
Jeśli masz możliwość dojazdu, polecam hurtownie elektryczną w Olkuszu (zerknij na http://eko-olkusz.pl/ ) Mają naprawdę bardzo duży wybór asortymentu ( w końcu to hurtownia) każdy wybierze coś dla siebie. My robiliśmy tam zakupy, przyjemna obsługa. Nie zbiednieliśmy też od tego, bo przystępne ceny. A i tak nic nie jest cenniejsze, od dobrze dobranego oświetlenie ;) Może coś znajdziesz dla siebie. Ja polecam

Gość metafinka
oczywiście że masz rację, dobrej jakości światło to podstawa, ja mam ledy activejeta o naturalnej barwie światła, super się sprawdzają, dają dobre światło i nie meczą tak oczu.

Gość golanka
oświetlenie ledowe super się sprawdza w mieszkaniu, sporo też można zaoszczędzić na prądzie jak się z nich korzysta.

Gość gość
Dobre światło ale i ładna, dobra oprawa oświetleniowa, dopiero wtedy zyskujesz naprawdę atrakcyjne efekty. Swoją drogą żarówki też mogą być dekoracją i mogą super wyglądać, przykład:http://lampalampa.pl/zarowki-dekoracyjne

Gość metafinka
światło moim zdaniem jest najważniejsze, dobre nie będzie tak męczyło wzroku,a teraz kiedy praktycznie non stop siedzimy przy włączonym świetle to jest podstawa.

Gość gość
ja uważam, ze jest to bardzo dobre rozwiązanie. ja takie stosuję w domu i powiem wam, że naprawdę jest to odczuwalne w rachunkach, są znacznie niższe, a samo światło przyjemnie ciepłe, a kupuje je tu http://artelektro.pl/oferta

Gość naniuszka
ja kupowałam do mieszkania ledy activejeta, zdecydowałam się na tego producenta bo jako jedyni na rynku maja ledy o naturalnej barwie światła, super sprawdzają się w mieszkaniu, są wytrzymałe i nie męczą oczu.

Gość komis_90
ja polecam do wyboru Lampy z Lumenpro! moim zdaniem rewelacja, duży wybór i sporo lamp dostępnych od ręki!

Gość gość
Ja polecam oświetlenie ledowe, takie oraz cały osprzet istalacyjny można kupić tutaj http://artelektro.pl/oferta moim zdaniem mają swietną jakość i dobre ceny

Gość antilla
ja nie narzekam na jakość activjetów, są naprawdę bardzo funkcjonalne i nie trzeba ich tak często wymieniać jak zwykłych żarówek.

Gość milutta
warto zwracać uwagę na to jakiej mocy żarówki się kupuje, wcześniej kupowałam ledy jak znalazłam jakąś promiocje w supermarketch, co chwilę jakaś mi padała, dopiero w sferisie mi powiedzieli, że te w jednej lampie powinny mieć taką samą moc

Gość Marysi91987
Ja właśnie zamówiłam w sferisie kinkiet OTTI 2, jestem ciekawa jak się on sprawdzi. Z wyglądu bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że 1440 lm wystarczy żeby oświetlić pokój :)

Gość gość
Ja kupuje w obi i nie narzekam na swoje oświetlenie, wszystkie żarówki mam activejet o neutralnej barwie

Gość antilla
tak te activejety o naturalnej barwie światła są naprawdę super, nie męczą tak oczu jak te zwykłe ledy.

Gość giggis
a ja kupiłam lampy w Lumen pro i bardzo fajne są! ładne i pasujące a sklep jest super wyposażony!

Gość trampeczka
pamiętaj o doborze odpowiedniego oświetlenia, najlepsze będzie oświetlenie ledowe, oszczędne, lepsze dla oczu.

Gość gość
My wszystkie potrzebne akcesoria związane z oświetleniem domu kupowalismy w http://elektro-sal.pl/ - produkty najwyzszej jakosci, sa swietne.

Gość kumia
lumenpro- bardzo dobry sklep. kupowałam tam lampę podłogową i na prawdę było w czym wybierać!

Gość tajkaa
wybór lampy to jedna kwestia a kolejna to dobór odpowiedniej jakości światła, ja mam w mieszkaniu ledy activ jeta dają super jakości światło a do tego rachunki mi spadły odkąd mam je w mieszkaniu, wiec plusów jest kilka.

Oświetlenie LED to rozwiązanie przyjazne nie tylko dla portfela, ale i dla naszego komfortu. Diody LED to średnio 40.000 godzin nieustannego świecenia i mniejsze zapotrzebowanie na energię elektryczną niż w wypadku tradycyjnej żarówki. W domu najlepiej zacząć wymianę od tych pomieszczeń, w których najczęściej przebywamy przy włączonym oświetleniu: kuchnia, salon i jadalnia. Oprawy i źródła światła LED dostępne są w szerokim przekroju i palecie temperatury barwowej, więc bez problemu dobierzemy takie, które będą pasowały do naszego wnętrza: http://www.gtv.com.pl/pl/produktu

Gość gość
Świetne kinkiety sprzedaje Bercal. Może ktoś kojarzy ich sklep na Conrada? Duży lokal, jest tam tych modeli na miejscu do obejrzenia bardzo duża ilość. Też fajnie jest wszystko rozplanowane, także naprawdę można konkretne lampy sprawdzić w akcji, nie są nawalone jedna na drugą jak to w takich centrach oświetleniowych się zdarza. Polecam.

Gość Statywka
Odpowiednie oświetlenie to podstawa. Ostatnio robiłam podświetlenie i skorzystałam z ich oferty http://ospel.pl/pl/ Mają bardzo dobre gniazdka i rozgałęźniki. a do ogrodu na pewno coś też się znajdzie. Mają poradniki co i jak montowac.

Gość ekiertka
zgadzam się z Tobą dobrej jakości oświetlenie to podstawa, ja mam w mieszkaniu ledy active jeta wymieniłam po tym jak kolejna żarówka z rzędu spaliła mi się przeciągu miesiąca, ledy są dużo bardziej wytrzymałe no i bardziej oszczędne.

Gość gość
Po zainstalowaniu oświetlenia pod żadnym pozorem nie można zapomnieć o idealnych oprawach oświetleniowych. Warto zapoznać się z atrakcyjną ofertą , którą posiada www.algrakrol.pl , choć może poza samymi oprawami znajdziecie coś z zakresu oświetlenia?