Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oswietlenie domu

Polecane posty

Gość SigmaBi
Ja jeszcze dodam ,,ze fajnie tez do oświetlenia dobrze jest dopasować dobre gniazdka , czy włącznki , ospel ma bardzo fajne kolekcje , np karo ma ciekawe kolorowe ramki ;)

Gość gość
ja też aktualnie w całym domu mam same żarówki active jet i jestem zadowolona z ich jakości i wydajności. Oświetlenie ma barwę neutralna przyjazną dla oczu

Gość mirkuss
Dobre mam doświadczenia ze sklepem Elektryczny ze strony http://elektryczny.com i zamówieniami od nich. Zawsze wszystko dociera na czas i co najważniejsze lampy są porządnie opakowane. Jeszcze nie było takiej sytuacji, żeby jakiś element dojechał wyszczerbiony, pęknięty, czy coś w tym stylu. Żarówki też tutaj zamawiałem i tak samo, nic się po drodze w transporcie nie obijało.

Gość gość
My pełne oświetlenie kupiliśmy w jednym sklepie, a mianowicie w tym www.strefaswiatla.pl nowoczesne, a zarazem ponad czasowe - właśnie takiego szukaliśmy. Jeśli ktoś chce odświeżyć wizerunek pomieszczenie , doświetlić czy też na nowo urządzić – serdecznie polecam!

Gość truneczka
ja akurat żarówki ledowe active jeta kupowałam w OBI ale moim zdaniem nie ma znaczenia, gdzie kupujemy ważniejsze jest to jakiej jakości kupujemy oświetlenie.

Gość nartekss
Trochę lampek do pokoju dziecka ostatnio kupowałam i naprawdę ciekawe wzory znalazłam na stronie http://elektryczny.com. Mają różne marki, różne fasony, różne kolory, krótko mówiąc – można dobrać oświetlenie pod dowolny aranż wnętrz, nie ograniczają się tylko do nowoczesnych lamp, albo tylko do klasycznych rodem z babcinego domu. Wysyłka na plus, nie czekałam długo na kuriera.

Gość bejzak
Ja tak na początku jak się urządzaliśmy to szczerze nie myślałam o oświetleniu. Wydawało mi się, że ważne jest wybór koloru ścian, podłogi. Ale jak zaczęliśmy myśleć nd oświetleniem to się zaczęło. Nie wiedziałam, że teraz jest tego aż tyle. OD włączników gniazdek po różne lampy. Jeśli chodzi o włączniki i gniazdka to wzięliśmy z Ospela - mają fajne serie, zwłaszcza Sonata nowe Srebro i Karo. Cenowo też wyszły przystępnie i ładnie prezentują się na ścianie. A jeśli chodzi o lampy to szukałam inspiracje w internecie, w leroy merlin i na allegro. :)

Gość gość
Oświetlenie domu to wazna sprawa. Pomysl o zdrowym swietle jakie daja lampy solne to swietna sprawa. W http://latkowski.pl/ maja naprawde swietne lampy!

Gość gość
ja pierdziele...spam za spamem w kazdym komentarzu :>

Gość gość
ja na przykład mam tylko po jednej lampie do każdego pomieszczenia, wszystkie są z mlamp.pl i tyle oświetlenia mi wystarczy, oczywiście lepiej byłoby mieć więcej oświetlenia, ale ja lubię półmrok xD

Gość gość
Uwazam, iz jest to najlepsze i modne rozwiązanie. Niedawno skonczylem budowę domu i postawiłem na oświetlenie led z oferty https://www.elektryk.pl . Spisuje się wyśmienicie!

Gość gość
Ja całe oświetlenie kupowałam w tej hurtowni www.eko-olkusz.pl . Bardzo polecam, bo maja duuuuży wybór za naprawdę przyjazne ceny :) odkryłam tę hurtownie dzięki mężowi, który mnie do niej przekonał. Wcześniej chciałam kupować w markecie, teraz widzę, ze byłby to ogromny błąd :P

Gość paulsonn33
Teraz to nie problem z oświetleniem. Teraz problemem jest jak to wszystko połączyć, żeby pasowało do siebie i nie przesadzić. Jesli chodzi o oświetlenie to ja jestem fanką stylu industrialnego, więc szukałam po internecie po pracowniach, na allegro. Natomiast włączniki i gniazdka dobrałam sobie fajne z ospela w Castoramie. Wzięłam kolekcje Impresja w kolorze antracytowym. W połączeniu z tymi lampami całość wygląda bardzo stylowo i oryginalnie.

Niedawno robiłam remont w domu i mąż postanowił, że we wszystko zaopatrzy nas sklep internetowy z oświetleniem http://www.ioswietlenie.pl/ i szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie byłam pod tak pozytywnym wrażeniem poziomu obsługi i jakoś sprzedawanych produktów! Panowie mają u mnie wieeeeeelki plus po wsze czasy :)

Gość gość
Świetne oświetlanie również znalazłam na www.strefaswiatla.pl . Dzięki temu, że postawiłam na swoim, teraz mamy w domu piękne oświetlenie :) Świetna firma, bardzo warto tam zajrzeć i trochę po eksplorować po zawartości strony ;)

Gość fortisso
Fajne zostawiacie tu linki z oświetleniem, dzięki :) wybrałam kilka i czekam na opinie męża. NAtomiast jeśli chodzi o włączniki to patrzę teraz na ścianę i też mam w domu Ospela :D Mąż wybierał bo mu elektryk polecił i okazuje się, że z Ospela. Chyba to jest kolekcja Karo coś tak kojarzę, jak mąz mówił.

Gość gość
Zdecydowanie odradzam umieszczanie jedynie oświetlenia ogólnego. Sugeruję zastosowanie ledów, w łazience podświetlenia lustra - najlepiej po obu stronach kinkietami activejeta - pozwala to wyeliminować cenie co jest przydatne podczas robienia makijazu

Gość gość
Świetne i dajace naprawde zdrowe światło są lampy http://latkowski.pl/ - bardzo polecam je :) Naqprawdę świetne!

Gość karoline23
Fortisso ja też mam kolekcję Karo i rzeczywiście ładnie są wykończone. :) A lampy to kupiłam przez ebay, super perełki tam można znaleźć .

Gość gość
Na ledco.pl znajdziecie bardzo dobre oświetlenie zewnętrzne. Sami tam kupowaliśmy wszystko, co było nam potrzebne do nowego domu i naprawdę warto na nich postawić!

Gość krysztix
Ja też postawiłam na osprzęt z Ospela, bo jak zobaczyłam jak są wykonane ramki w kolekcji Impresja to aż się miło rozczarowałam. I tym sposobem mamy wszystkie gniazdka i włączniki z Impresji w domu :)

Gość gość
Polecam również hurtownie elektroniczna www.eko-olkusz.pl każdy z was powinien tam znaleźć coś, co się przyda w domowym zaciszu czy w firmie. :)

Gość gość
Wszystkim, którzy lubią odrobinę awangardy, polecam zapoznać się z lampami ze sklepu internetowego https://www.profizorka.com - wyglądają bardzo oryginalnie i stylowo. Mam u siebie i polecam! :)

Gość dartikk
Dobre ceny za lepszej klasy oświetlenie mają na stronie http://elektryczny.com. Już u nich jakieś trzy czy cztery razy kupowałam i zawsze towar dowozili bez jakiś opóźnień, czy bez uszkodzeń przy transporcie. Całą kuchnię mam w ich światło wyposażoną i też w salonie żyrandol tutaj kupowany powieszony. Do tego też zamawiałam żarówki ledowe, bo mają oryginalne za niezłe pieniądze.

Gość eqwuzo
Ja szukałam ciekawego oświetlenia w internecie, na allegro, ebay i jestem zadowolona. Natoiast osprzęt to mąż szukał w sklepach budowlanych i postawił na Ospela, bo w poprzednim domu też mieliśmy z tej firmy i wiedział, że będzie prosty montaż i dobra jakość.

Gość gość
u mnie domu sprawdziły się lampy ledowe activejet. Po tym jak co kwartał przychodziły coraz większe rachunki za prąd zdecydowaliśmy się na wymianę żarówek na ledy

Gość kg87
Oświetlenie w domu to przede wszystkim kilka rodzajów lamp. Różne pokoje potrzebują różne lampy. Np. w salonie konieczne jest aby umieścić w nim lampę nad stołem stojąca przy kanapie, ale i główne światło. Niektórzy montują także kinkiety. Ja robię zakupy przez internet, a najlepiej sprawdzają się strony, które mają podział na kategorie na dane wnętrza. Np. na stronie mlamp.pl skąd zamawiam, są też zdjęcia ukazujące w jakim miejscu lampa jest umieszczona co znacznie ułatwia zakup