Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przestać tyć

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem od czego mam zaczynać, moja waga to 97kg a wzrost to 164cm było już 79. Nie wiem co robić, chudne, tyje, chudne i wpadam w kompulsywne objadanie. Chce przestać ale nie wiem jak(?). Jestem zła (jem), nie jestem głodna (jem), wracam do domu (jem) siedze nudze się i...JEM!!! Nie wiem co jest, jak przestac i co robić. Schudłam dużo ale nadrobiłam, nie potrafię przestać. Co robić, gdzie iść?

idz dziewczyno do lekarza, dietetyka, nie zameczaj się sama, tylko sobie postanów ze od jutra robisz krok do przodu i pytasz o rady u lekarza... Potem zrobisz kolejne, Powodzenia!

Gość gość
Widze że jem i jem, zjem "coś" ale dojem jeszcze coś i mimo że nie chce już jeśc jem dalej, robie jedzenie i jem, boli mnie czasem już brzuch a ja jem, jest mi wstyd patrzeć w lustro, czuje się bardzo źle i mimo że wiem że jest to złe to ja i tak to robie, jem :( nie wiem jak się zebrać, czym zmotywować. Wiem że jestem gruba a to jeszcze bardziej mnie pcha do jedzenia jak mi to ktoś powie, mąz jak mi zwraca uwage abym już przestała bo zdrowie, bo to i tamto to mam odczucie że chce mi dopiec a ja mu robie (chyba) złośliwie i jem aby pokazać mu że on sobie może, wiem że chce dobrze ale robi to tak że odbieram to jako atak:(

To może spróbuj mu pokazać, że jesteś silna ?:) Zacznij tak jak ktoś wyżej napisał -> dietetyk ! Koszt nie jest olbrzymi a może Ci na prawdę pomóc, pogadasz sobie z nim, doradzi, poradzi, wysłucha dokładnie. A może zamiast zajadać złość, robić na złość nie swojemu mężowi tylko sobie - poćwicz ? Tylko ćwicz tak, aż zachce Ci się płakać, pokrzycz sobie nawet ... Zobaczysz, jak potem się automatycznie uspokoisz a może Ci się spodoba ? I będziesz to robić codziennie - wyjdzie na zdrowie ! Pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki !

Gość gość
Rusz ten tłusty tyłek!! To żarcie daje ci aż takie szczęście? Ty chyba nie znasz tego uczucia po dobrym treningu albo jak widzisz jak twoje ciało zmienia się,ale nie w tlusta rozklapciala mase, tylko w jedrne apetyczne cialko. Gdyby to był naprawde problem dla ciebie to szukalabys sposobu,a nie powodu. I po jakims czasie problem by był z głowy,ale jak chcesz to wpadaj w bledne kółko i płacz,ze ciągle tyjesz

Gość Katia889
Jeśli zajmiesz się jakimś sportem, to na pewno przestaniesz myśleć o jedzeniu i na pewno zrzucisz kilka kilogramów. ja sama do niedawna miałam kłopot z wilczym apetytem i dlatego sięgnęłam po taki kapsułki na odchudzanie www.skracaj.com/ada7.html . Teraz - po trzymiesięcznej kuracji - wreszcie zrzuciłam nadwagę i nie miewam żadnych napadów głodu.

Gość Olcia Dubicka
Wydaje mi się że tu jest kwestia u Ciebie emocji, zajadasz emocje. Powinnaś sobie znaleźć jakieś hobby/pasję i zająć się tym to nie będziesz myślała o jedzeniu ale musi być to na prawdę coś co będzie sprawiało że będziesz to robić z uśmiechem na twarzy :) A co do odchudzania ... Mnie tego nauczyła panienka dla której zajmuję się maluchami poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze pojemnik w podarunku a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po miesiącu zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. Skład to tylko naturalne składniki co także zwiększa bezpieczeństwo

Gość gość
Nie chcesz tyć to zobacz sobie na to - http://odchudzaniepasywne/ jakiś geniusz to pisał. Czegoś takiego w ogóle ludzie powinni się uczyć w szkołach, ale nie ...przecież nasz system edukacji jest nastawiony na wypuszczanie nieporadnych i wykształconych bezrobotnych.

Gość gość
a co jej dietetyk pomoże? co za głupie rady, tej dziewczynie potrzebny jest psychiatra i dobre leki

Gość gość
przestan ciagle zrec i zapisz sie na silownie rowerek bieznia dobry trener i schudniesz