Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexi87

Pierwszy seks

Polecane posty

Gość lexi87

Na co zwracacie uwage przy pierwszym razie z nowa kobieta? Obojetnie czy to nowa partnerka czy kochanka. Czego oczekujecie od pierwszego seksu z nia?

Gość gość
To zależy... jeśli dziewczyna byłaby dla mnie kimś ważnym, to oczekiwałbym czułości i namiętności. Jeśli chodziłoby o bezinteresowny seks, to oczekiwałbym otwartości na seks i eksperymentowanie.

Gość lexi87
powiedzmy ze jest dla Ciebie dosc wazna, ale jest tylko "kochanka". Macie za soba pare szybkich lodzikow itp w aucie ale nadarza sie okazja zeby w koncu pobzykac sie w normalnych warunkach.

Gość gość
pewnie napalenie przesłania jakiekolwiek oczekiwania, oby było i do przodu

Gość lexi87
tyle czasu to wszystko trwa, a akurat ON zwraca uwage na wiele rzeczy

Gość gość
Szczerze? Po kilku szybkich lodzikach w aucie dziewczyna raczej nie byłaby dla mnie ważna, ale... gdyby jednak była, to jak wspomniałem oczekiwałbym przede wszystkim czułości, czyli dotyku, pocałunków, przytulania, ogólnie pojętych pieszczot... sam seks byłby już tylko dopełnieniem całej reszty.

Gość lexi87
znamy sie juz dlugo, laczy nas wiecej niz lodziki. na tyle poprostu mielismy mozliwosc.

Gość gość
W aucie jest możliwość na wiele więcej rzeczy, ale to nie istotne... rób to czego pragniesz i na co masz ochotę, intuicja sama podpowie Ci co robić... najlepiej nic nie planować, bo z tego nic nie wychodzi :)

Gość lexi87
Dzieki za odpowiedzi ;) czasem dobrze poznac meski punkt widzenia

Gość gość
każdy ma inny punkt widzenia, więc nie sugeruj się tym za bardzo... sama najlepiej znasz swojego faceta i wiesz na co możesz sobie pozwolić, najważniejsze to robić to czego się pragnie... w końcu seks ma być przyjemnością :) Jeśli się kogoś pragnie to w sumie nie ważne jak ten seks będzie wglądał, bo i tak będzie milutko.

Gość lexi87
Wlasnie o to mi chodzilo, bo za mocno spielam sie mysla zeby wszystko bylo idealnie

Gość gość
pierwszy raz jest miły, ale nigdy idealny... idealnie będzie z czasem, jak już dobrze poznacie swoje potrzeby i swoje ciała. W końcu trening czyni mistrza. Najważniejsze to żeby się nie stresować, nawet wtedy jeśli coś nie wyjdzie.

Gość lexi87
hej spokojnie, to nie jest moj pierwszy raz. tylko pierwszy raz z nim. podobno calkiem niezla jestem w lozku wiec tym sie jakos bardzo nie martwie

Gość lexi87
smof a kto tu mowi o milosci? kto mowi o zwiazku?