Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomiclark

hej jak myslicie optycznie legginsy

Polecane posty

Gość naomiclark

Np.takie legginsy, klasyka- czarne i białe paski. Jak wam się zdaję? Pogrubiają bardziej te szersze paski czy raczej czym cieńsze tym większy efekt "poszerzenia " ? No mi akurat zależy, aby trochę nieco poszerzyły mnie/nogi- najb.w udach.. które wybrać? te z mega szerokimi pasami czy raczej prążki -po prostu cieńsze paski.

Gość gość
Jeśli chodzi o legginsy to najważniejsze aby wszystko było na swoim miejscu. Tak więc zgrabna pupcia z tyłu a wielbłądzi pazurek z przodu. :P :classic_cool:

Gość gość
Czarno-białe legginsy robią siłą rzeczy za wzór geometryczny i pogrubiają, bez względu na \grubość pasków, oglądałam to już niejeden raz... "wyciągnąć" mogą jakby były grafitowo-czarne paski, ale czarno-białe- nie ma opcji. I to nie klasyka, tylko nowa moda, zresztą głupia moim zdaniem, co innego jeszcze moda na sukienki-bombki, dżinsy rurki, kurtki a la ramoneski, ale te portki są tak charakterystyczne że dziwię się jak te dziewczyny czują się komfortowo wychodząc na ulicę i mijając w ciągu dwóch godzin kilkanaście ubranych podobnie...

Gość gość
paski zawsze pogtubiaja.

Gość gość
lkljhtewghm,