Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELLAE

Nowy filmik z Los Angeles jeden z najstarszych hoteli w USA

Polecane posty

Gość ELLAE

Moglabym nawet powiedziec ze jeden z najpeikniejszych na swiecie!!!!!!! Musicie zobaczyc jak piekny!!! hotel zbudowany byl w 1907 roku i mam ten luksus tamtych czasow...jest to filmik o tym hotelu z Nowego Orleanu ❤️ www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

jest to angielska wersja wiec pzretlumacze troche : na poczatku mowie ze to moj palac potem mowie to hotel i sa w nim duchy( to parwda!!! caly czas czulam ze ktos jest ze mna ja sie ogladalam ale nikogo nie ma....) potem mowie ze najpiekniejsza rzcezca jest ten basen a potem ze prawdziwym luksusem czlowieka jest mozliwosc bycia soba i jezeli to ktos moze i i robi co chce to zyje luksusowo :) ten hotel byl zbadany i sa tam duchy znaleziono 4 - dziewczuynke , pare ktpra czasami "jada" w restauracji i jedna osobe na schodach ludzie opowidali jak im sie same zamykaly drzwi albo woda zaczela sie sama w lazince... :) tutaj filmik : ❤️ www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

kurcze nie wiem nawet jak sie ten link wstawil drugo ale slowo daje dzieja sie w tym hotelu bardzo dziwne rzeczy i czasami mi sie cos samo wpisuje na serio!!!!!!!! tutaj jest ten filmik o tym hotelu zduchami zebyscie wiedzieli: 🌼 www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość gość
E tam pokaż lepiej kolejne foto jak cię jadą na dwa baty

Gość Saassa
Fajny ten hotel obrazy i Twój strój, ale obejrzałam tylko połowę, bo nie znam angielskiego.

Gość gość
przetlumaczone tu w opisie na gorze

Gość Saassa
Wiem, wiem, ciekawa historia :) Ale jednak nie bardzo się chce coś oglądać jak się nie rozumie.

Gość gość
Ella kto cie dyma jak mnie nima?:-(

Gość gość
masz nasrane w tej głowie:-oZachowujesz się infantylnie i na bank masz coś pod kopułą.Ile masz renty jako psychiczna ?

Gość gość
ela! w*********j!

Gość gość
gdzie ten hotel jest?

Gość gość
odjazdowe

Gość gość
fajny hotel tu

Gość Zakopaneeee
no

Gość gość
Ella jaki program polecasz do montażu krótkich filmikow? prosty , najprostszy, nie będę twoja konkurencja tylko musze zrobić 10minutowy filmik na zaliczenie

Gość gość
to zalezy jaki masz komputer - jak masz mac to polecam imovie jaki masz komputer??