Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sukienka ślubna kupiona a teraz mam wątpliwośći

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak oceniacie ten model?? SUSAN firmy NABLA

Gość pan Hillary
Bieha krzyczy pan Hilary gdzie sa moje okularty :D

Gość gość
czyli że co ? że nieładna?, że nie widze tego ?

Gość gość
bardzo ładna sukienka, klasyczna i w dobrym guście. Myślę że jeśli masz ciemne włosy będziesz wyglądała w niej lepiej niż modelka ze strony. Aha i przede wszystkim uczesanie podobne czyli gładki kok ze względu na zdobienia górnych partii sukni. Wybór naprawdę dobry, zajmij się innymi szczegółami:)

Gość gość
ja też mam podobną, bo zdobiona cała delikatną koronką. do tej pory mam wątpliwości, ale wydaje mi się to normalne ;) myślę, że skoro ją wzięłaś, to musiałaś być pewna swojej decyzji. do tego trzeba pamiętać, że sukienka na zdjęciu z modelką może wyglądać o wiele gorzej niż w rzeczywistośc***przynajmniej tak jak moja, jakby ktoś kazał mi wybrać sukienkę z katalogu, to nigdy w życiu bym jej nie wzięła, a w rzeczywistości jest boska

Gość gość
Hehe ja tez mam watpliwosci i mysle czy nie lepiej mi w tamtej

Gość gość
dokładnie mam takie samo zdanie Ja też tak się napaliłam na jedną suknie do tego stopnia że wydrukowałam sobie zdjęcię i pobiegłam do salonu w moim mieście czy jest i mogę mierzyć Byłam pewna na sto procent że ta i żadna inna boska Ubrałam i co? Czar prysł szału nie ma i d**y nie urywa... Wybrałam zupełnie co innego ale jak ją założyłam to już nei chciałam jej ściągać miała to coś a na manekinie nie wyglądała aż tak porywająco w katalogu również... także nie buszujcie po internecie to strata czasu i zbędne napalanie się ,lepiej prosto uderzać do salonu i mierzyć