Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monica2213123

czy tylko ja nie lubię domowych polskich dań

Polecane posty

Gość monica2213123

typu zupa ,a potem schabowy i ziemniaki? Jedynie danie polskie ,które naprawdę lubie to pierogi i ryby. A tak to uwielbiam spaghetti, ogólnie wszelką kuchnię włoską , satatki greckie itd, dania orientalne . jestem szczupła jakby co, wcale ta kuchnia nie jest nie zdrowa, zreszta kuchnia srodziemnomorska jest zdrowsza od tłustych polskich kotletów taka prawda..

Gość gość
Ja uwielbiam polską kuchnię, ale śródziemnomorską też, nie ograniczam się do jednej.

Gość monica2213123
no jak mi podadzą gdzieś w gościach polską kuchnię to zjem ,ale żebym sobie robiła na codzień taką np udko i ziemniaki to raczej nie... każdy mi się rawie dziwi jak mu to mówię ...

Gość gość
śródziemnomorska taż jest tłusta - nie dociera to do ciebie bo nie masz pojęcia o gotowaniu!

Gość monica2213123
może jest np sosy są dość tłuste ,ale wydaje mi się ,że mniej niz taki kotlet albo sushi... uwielbiam. a wiele osob nie lubi

Gość monica2213123
polska kuchnia jest niezdrowa i ma chamskie pochodzenie. Ile restauracji podaje teraz chłopskie jadło? Jestem wykształcona i nie będe tego jadła Poza tym po tych prostych potrawach mój stolec ma dziwne zabarwienie :(

Gość monica2213123
11:02- głupi podszyw

Gość kasiolka polka
wielka pani się znalazła moze wyjedź z Polski jak c***olskie dania smierdzą? paniusiu po filozofii czy innym takim :(

Gość prawictwo pospolite128
jestes zakompleksiona..

Gość monica2213123
Najzdrowszy jest barszcz ukraiński :)

Ja uwielbiam polską kuchnię. Na inne czasami też mam ochotę, ale na dłuższą metę nie przeżyłabym chyba. Za to nie znoszę kuchni bardzo egzotycznych w stylu np. marokańskim, z tymi wszystkimi mdlącymi przyprawami.