Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny jak przezywalyscie swoja 1 ciaze

Polecane posty

Gość gość

:) , jestem na etapie poczatkowym, ciekawa jestem waszych doswiadczen,przemyslen;)

Gość anika3456
dramat. ból pleców, bąki, bekanie, tyje niemiłosiernie, wszystko jest trudne i ciężkie nie moge sie skupić...... a to tylko część. juz nie mówie o humorze. dziecko bardzo chcialam i czekam z niecierpliwością na kres tych męczarni.

Gość gość
to cudownego rozwiążania i zdrowego malucha życze, mi chyba ten koszmar sie zaczyna, a mialas moze jakas mala depresje ?

Gość gość
super! piękny wygląd, świetne samopoczucie, dbałam o siebie jak nigdy, totalna fiksacja na punkcie zdrowego odżywiania,dbania o dziecko i własne ciało.

Gość gość
no wlasnei psychika, mi sie nic nie chce a dopiero 7 tydz,zmeczona jestem i mam humory czasami

Gość anika3456
depresji nie mialam. bardzo ciesze sie z zajscia w ciążę ale naprawde nie spodziewalam sie ze bedzie tak ciężko. teraz jestem juz w koncu 2 trymestru. w 1 tr. mialam straszne mdłości nic nie jadłam potwornie schudłam a od poczatku 2 tr. potwornie tyje.

Gość gość
mi tezbsie nie chce jesc;/a glodna jestem

ja tez ani depresji ani baby bluesa nie miałam, ale jednak emocjonalnie i psychicznie się niezbyt komfortowo czułam jeszcze sporo czasu po porodzie (poród szybki, sprawny, beztraumowy) ,zaś zdrowotnie ,kondycyjnie fiz. bez zarzutów, ani żadnych męczarni

Gość gość
strasznie sie boje, czasami mam zalamanie,a dziecko bylo planowane