Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nalezy wylaczac net w telefonie

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem nowa uzytkowniczka smartfona z opcja netu, wlaczam go kiedy chce i wylaczam,jednak zastanawiam się czy jest to konieczne? mam LG l9 - android, może mi ktoś doradzić ? :)

Gość gość
no może mi ktoś odpowiedzieć ? nie wiem co robic? ciagle internet wylaczam,gdy koncze odwiedzanie stronek,ale nie jestem pewna czy jest to konieczne,prosze o podpowiedz :)

Gość gość
lepiej wyłączyć , aplikacje w tle mogą regularnie pobierać dane , aktualizację co może spowodować przekroczenie bezpłatnego limitu transferu i zapłacisz

Gość gość
mam w play bezpieczny internet, dokładnie nie wiem jeszcze na czym to polega dlatego wylaczam, dziekuje za wypowiedz, utwierdzilo mnie to w przekonaniu,ze robie dobrze :)

Gość gość
Zapytaj w biurze obsługi bo to zalezy od abonamentu. Ja kiedys włozyłam do swojego telefonu karte tak-tak i chociaz nie korzystalam z internetu inne aplikacje zjadły mi 15 zł w jakies 10 min... albo szybciej bo nie ruszłam w tym czasie telefonu. Ale w abonamencie mam jakis tam pakiet szybkiego internetu a potem zwlania - ale nie powoduje naliczania opłat.

Gość gość
ok dziekuje za wypowiedzi,dopytam,bo kupując telefon i abonament nie przyszlo mi to do glowy,po prostu nie wiedziałam o co pytac :(

Gość gość
moj chlopak nie wylacza i mu bateria siada po kilku godzinach

Gość gość
Nie wyłączam, ale ja mam pakiet internetowy 9 non stop w plusie, także nie ma takiej potrzeby. Poza tym nie lubię się bawić w wylaczanie i włączanie co chwilę.

Gość gość
Jeśli będziesz wyłączać kiedy nie korzystasz to bateria na dłużej wystarczy. Ja wyłączam, bo taki cały czas aktywny internet 3G bardzo szybko wysysa baterię.