Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość k

Fisting czy to boli

Polecane posty

Gość gość k

Czy ktoś próbował? Czy to bardzo boli? Czy każdej kobiecie się ręka zmieści?

Gość gość
Chyba za duzo p****li ogladasz , w pochwie sie zmiesci z pewnoscia bo to organ rozciagliwy ale krocze pekniete bankowo

Gość gość
mnie moja corunia wlozyla swoja reke i nic mnie nie bolalo a pozniej to juz normalnie bylo jak wkladala i wyjmowala

Gość gość
proponuję analfisting. O******ca jest dużo dłuższa od pochwy, więc jej ręka wlezie po sam łokieć, a ty zesrasz się na rzadko z rozkoszy, ty, za przeproszeniem, debilna krowo. Krew może zalać, jakie te baby som gupie, przecież orgazm wyzwala się delikatnym pocieraniem łechtaczki a nie wperdooleniem brudnej dłoni do pochwy czy odbyytnicy rozrywając delikatną śluzówkę i wprowadzając infekcję bakteryjną. No, ginekolog będzie zacierał dłonie od liczenia kasy za leczenie twojej i duupy i piizdy

Gość gość k
Czyli normalnych odpowiedzi od ludzi, którzy próbowali nie doczekam się? Przecież zrobione umiejętnie nie powinno zrobić krzywdy, a z tego co czytałam, to samo wkładanie boli (gdzieś tak od 4 palca już potrafi boleć), ale uczucie wypełnienia powoduje silny orgazm.

Nie wiem. Moim zdaniem to głupota rozciągac coś, co powinno byc ciasne...

Gość gość k
Ale o ile się tego nie robi za często to fisting podobno wręcz może wzmocnić mięśnie. Poza tym przecież w taki sposób przebiega badanie przy porodzie, więc anatomicznie kobieta jest do tego zdolna. Zastanawiam się też, czy ktoś próbował przed ciążą i porodem i czy później łatwiej było przy badaniu.

Gość gość
Przecież zrobione umiejętnie nie powinno zrobić krzywdy, a z tego co czytałam, to samo wkładanie boli (gdzieś tak od 4 palca już potrafi boleć), ale uczucie wypełnienia powoduje silny orgazm. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Skoro samo wypełnienie daje Ci odlotowy orgazm, to wyhebluj drąg na gładko o średnicy twojej dłoni, posmaruj KY i se wsadzaj, przynajmniej nie wprowadzisz bakterii jak od brudnej dłoni. Węszę, że masz tak rozjechaną pochwę, że ogier by Ci nie dogodził. Czy ty jesteś tirówką i ile bierzesz?

Poród rozciąga pochwę. Póżniej gorzej jest z wyczuwaniem penisa.

Gość gość k
Ale burak z ciebie :/ Nie jestem tirówką, nie bzykam się za kase,a łapy się myje. Poprostu lubie wszelkie nowe doznania sprawdzać. Czemu ludzie na forum erotycznym są tak ograniczeni? :(

Gość gość
dlaczego mężczyźni wolą anal? Odpowiedź prosta: bo odbyytnica jest ciaśniejsza od poochwy rozjechanej przez grube ch***e, porody i debilne fistingi. Ejakulacja w luźnej pochwie jest wręcz niemożliwa, dlatego często mężczyźni kończą ręką. I co Ty na to babo od fistingu?

Gość gość
jakoś jestem facetem i nie gustuje w analu chyba że kobieta by nalegała

A ja myślalam, ze jesteś facetem.:D Jak masz ochotę spróbowac i masz z kim, to próbuj. Co Cię powstrzymuje?;) Po malu. Po jednym palcu. Bedzie bolalo- mówisz stop. Choc ja takiej potrzeby nie rozumiem Pozdrawiam:)

Gość gość k
Ale po porodzie już zero przyjemności z seksu, czy coś da się z tym zrobić, np.ćwiczenia mięśni pochwy? Czy już rodziłaś? Jeśli tak to jak odczuwałaś takie badanie (z tego co wiem, to nim się dziecko urodzi, to niestety kilkakrotnie zdążą zrobić, chociaż w porównaniu do wychodzącego dziecka, to pewnie się nawet tego nie zauważa)?

Nie rodzilam, ale wiekszosć moich koleżanek tak. Nie zero przyjemnosci, ale czesto pojawia się osłabienie czucia.

Gość gość k
A coś mówiły na temat samego badania?

Gość gość
łechtaczka to organ wielkości grochu łączący się z ośrodkiem rozkoszy w mózgu. Wpychając dłoń do pochwy, można urwać ten groszek=łechtaczkę i duupa zimna: do końca życia ch**j z seksu zakończonego orgazmem. Taka pofistingowa baba to już tylko kupa mięsa do bezczuciowego rżnięcia z zerową przyjemnością własną, bo chłopu tam wszystko jedno, braku łechtaczki penisem nie wyczuje, a i tak i tak się spuści.

Gość gość k
Hahaha, dobre - grozi urwaniem łechtaczki, dłoni, a w twoim przypadku to już dawno mózg urwało.

Gość gość
nie trzeba islamu by pozbyć się łechtaczki, wystarczy fisting. Tam przynajmniej wycinają dziewczynce łechtaczkę świadomie, by będąc już mężatką i nie mając przyjemności z seksu była wierną żoną. No to do roboty i przyjemności życzę z kochanego fistingu.

Gość gość k
ponieważ w duupie nie ma owego groszka, zatem nie ma obawy, że się urwie, spróbowałam analfistingu, orgazm był jak stąd do księżyca, polecam. Nawet nie trza lubrykantu, bo rzadkie góówno spełniało rolę poślizgowom

Gość gość k
21:05 to podszyw

Gość gość k
to znowósz ja: Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.🌼

Gość gość k
2013-12-15 11:13:54 też podszyw, ale ten pracowity i oryginalny, a to się ceni. ;p

Gość gość k
co fakt, to fakt - po takim ostrzejszym seksie, zawsze troche c**ka jest obolała, ale nic złego się jej nie dzieje, a ile przyjemności wcześniej - uważam, że warto :)

Gość jakiś ja
Nomm...warto.jeszcze bardzo lubi w międzyczasie gryzienie sutkow. lubi sie wypiac do lizania i wepchac moj ryjek w muszelke dociskajac mnie za włosy.niunia to uwielbia a ja mam usta pelne roboty.czy mizna sie uzależnić od skoczków z myszki?ja chyba tak mam.heh

Gość gość
cyt.: a ja mam usta pełne roboty.czy można się uzależnić od skoczków z myszki? ja chyba tak mam.heh BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Chłopie, soczki z o******cy som smaczniejsze, spróbuj, za przeproszeniem, grafomanie, bo poprawiłam tfoje błędy i literowe i ortograficzne. Notabene, soczki z duupy mają zapach i smak góówna, a to nie sprawia różnicy tylko psom, a Ty na takowego wyglondasz. Miłej i smakowitej zabawy Wom zyce.

Gość jakiś ja
sorki, ja ostatniej nocy z żoną nie kochałem się ostro tylko pieerdoliłem ostro jak pies na gwarnej ulicy. Dopiero po ustąpieniu kaca zauważyłem subtelną różnicę w określaniu miłości.

Gość gość
Burak mądrala.

Gość ffghhnb
a ja jutro bede sie bzykac i fisting tez bedzie caly tydzien na to czekam. na ten zaje bisty seks ...

Gość gość
Zazdroszczę. Ja sama musze sobie rączkę wpychać.buu..