Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie w domu bidet

Polecane posty

Gość gość

jesli nie to dlaczego

Gość gość
oczywiscie,teraz to norma

Gość gość
nie bo mieszkam na blokowisku jak żydówka

Gość gość
ty masz to wszyscy musza miec

Gość gość
a po co on jest?

Gość gość
jeszcze przyklej koło niego instrukcje do czego on jest............... może rodzinka ze wsi warszawa do ciebie przyjedzie i jeszcze tam narobią:P

Gość gość
...sprawdż w statystykach santarnych tz wielkich cywilizowanych miast i krajów ile jest kałó na pochwytach poręczach klamkach w miejscach - przsrzeniach póblicznych....autobusach metrach itd mozna wymieniać....zwłaszcza tam gdzie są kolorowi i ciapaci......bo myjom dóupe ale oszczęndzajom wode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!więc z dwojga złego czyścioszko kompólsywna z zespołem natręctw lepiej jak każdy resztki g***a ności w swych gaciach......co? ....aty nie obciongaj chuója byle gdzie ....to nie będziesz wąchać

Gość gość
nie , moja lazienka jest bardzo mala :O

Gość gość
mi sie własnie nie mieści jako osobne urzadzenie, ale zlew mam koło wc i tak zainstalowałam cos, co sie nazywało "fukcja bidetu do zlewu" to taki prysznic z tym że strumien wody ur******* się przyciskiem na "słuchawce" i ta "słuchawka" jest duzo weższa. To sie dokręca do standardowej baterii łazienkowej, nie trzeba wymieac całosci. Bardzo jestem zadowolona z tego urządzenia i wydaje mi sie praktyczniejsze niz typowy bidet i mozna sie podmyc nie wstając z wc. Odpowiedz na ten temat »