Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blacklady22

Piję ocet jabłkowy i biegam a mimo to nie chudnę

Polecane posty

Gość Blacklady22

Hej dziewczyny :) Od 2 miesięcy biegam i piję ocet jabłkowy z Rossmanna i mimo wszystko nie mogę schudnąć. Biegam prawie godz dziennie trzy razy w tygodniu i piję ocet jabłkowy 3 razy dziennie po 2 łyżki rozcieńczone z przegotowaną wodą. Na początku może ze 2kg zrzuciłam a teraz moja waga stoi w miejscu :(( już naprawdę nie wiem co mam zrobić. Ważę 64kg przy 168cm wzrostu a mam do zrzucenia 16kg do marca. Myślałam, że wybierając trening fizyczny osiągnę jakieś rezultaty i widać się pomyliłam :(( Czy któraś z Was też tak miała?

Gość lolalokii
idź do lekarza, może jesteś chora np. jakieś problemy z tarczycą

Gość Blacklady22
Kiedyś już miałam podejrzenie problemów z tarczycą ale badania nic nie wykazały

Gość gość
16kg chcesz schudnac? Przy Twoim wzrosci 58 to juz chyba bedzie ok?

Gość Blacklady22
Uważam, że jak na mój wzrost 58kg to będzie za dużo. Jeszcze 2 lata temu tyle ważyłam i nie wyglądałam dobrze, więc powinnam zrzucić więcej kg

Gość Koteczek Prim
Hej, przepraszam, ale jeśli myślisz, że wypicie dwóch łyżek czegokolwiek choćby i nawet dziesięć razy dziennie ma JAKIKOLWIEK wpływ na Twoją wagę to... ręce opadają..

Gość gość
ocet moze wspomoc odchudzanie ale nie ze cie odchudzi

Gość hassski
a czy ten ocet jest na pewno zdrowy w takich ilosciach? i to na czczo?

Gość blacka477
16kg to za dużo do schudnięcia! 48kg mam koleżankę która waży 48 i ma 167 uwierz wygląda obrzydliwie, ani cyca ani udka. brzydki kosciotrup, jeśli biegasz to.tak 55kg będzie super bo będzie i jakaś masa miesniowa,.NIE ZAPOMINAJ 2KG TŁUSZCZU OBJĘTOŚCIOWO SĄ ZE 3X WIĘKSZE NIŻ 2KG MIĘŚNI

Gość Blacklady22
Obecnie ważąc 64kg wyglądam naprawdę grubo, więc muszę schudnąć a co to octu to nie tylko go piję ale też biegam. Kondycja mi się poprawiła znacznie ale co do wagi nie widać nic :( zdaję sobie sprawę, że kilogramy idą w mięśnie i należy mierzyć się w talii, biodrach itp To, czy chudnę zwykle sprawdzam po ubraniach i nie widzę żadnej różnicy. Na początku pierwsze 2 tygodnie faktycznie schudłam ale od jakiegoś czasu nie widzę po sobie żadnej różnicy :( pokochałam bieganie i z niego nie zrezygnuję, mimo, że jest zima.Sprawia mi to prawdziwą frajdę.Chciałam w zdrowy sposób schudnąć ale naprawdę nie wiem jak mam to osiągnąć :(

Gość gość
musisz biegac wolniutko, niczym truchtem, tłuszcz zaczyna się spalac dopiero po 40 minutach !

Gość Blacklady22
Biegam powoli przez godzinkę dziennie trzy razy w tygodniu, czasami 4-5 razy