Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co w tym złego

Polecane posty

Gość klaudiaa55
Jeżeli go kochasz i chcesz z nim być no to nic w tym złego natomiast jeżeli robisz to wszystko po to żeby otrzymywać te drogie prezenty i inne tego typu rzeczy no to wtedy jest to może nie do końca głupie bo masz fajne życie w sumie korzystasz dużoo :D Ale jeżeli nie kochasz go albo Ci się nie podoba no to długo z nim nie pobędziesz bo to Ci się znudzi kiedyś.. Natomiast jeśli się sobie podobacie i czujecie coś to siebie no to jak najbardziej nie ma nic w tym złego :D Szczęścia :)

Gość gość
Podoba mi się jako mężczyzna. :) A czy coś więcej? Obojętny mi nie jest, ale nie było nigdy jakiegoś ognistego uczucia i motyli w brzuchu..

Gość gość
Tania jesteś. Dawać tyłka za drobne prezenty... widocznie brzydka, wadliwa albo głupia. Towar wybrakowany, skoro stać cię tylko na taką miernotę.

Gość gość
Nie robię tego dla prezentów. Sypiam z nim bo lubię, a to, że on mnie czymś obdarowuje to jego wola.

Gość gość
Nie opowiadaj głupot dziecino, przeczytaj swój pierwszy post. Ty mu dajesz się zaspokoić, a za to dostajesz prezenty. Ku..wa, w dodatku tania.

Gość gość
Przy okazji zaspokajam też swoje potrzeby i naprawdę nie sypiam z nim dla prezentów. ;) kocham go.

Gość gość
Weź gimbusie wracaj do lekcji, prowokacje też trzeba umieć pisać. W pierwszym poście pisałaś coś innego. Tępa idiotka.

Gość gość
Ciekawe co powiecie rodzicom jak wpadniecie? :classic_cool:

Gość gość
Być może źle to ujęłam, sama wiem najlepiej jak jest naprawdę. Nie wpadniemy bo się zabezpieczamy. Biorę pigułki antykoncepcyjne i pilnuję tego. ;)

Gość gość
A pelikany łykają historyjki pisane przez nastolatki, które się filmów naoglądały. Widocznie ten sam poziom intelektualny :D

Gość gość
Czy jest jakiś sens tłumaczenia ci czego kolwiek???