Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc11111122222223333333666666

co sadzic o takim zachowaniu faceta

Polecane posty

temat dla zmyłki, niech mi ktoś odpowie, plissssssssssss czy jesli bierzecie u kogos korepetycje przez dluzszy czas, to czy na koniec, wramach podziekowania kupujecie cokolwiek, oczywiscie przy zalozeniu, ze korepetytor bardzo sie angazowal i byl pomocny, jesli tak to po wynikach, egzaminu/ ocenie koncowej ?

Gość qqq1
jesli tobie tak pomogł to w ramach podziekowania ja bym kupiła

Gość qqq1
bo uwazam ze osobie ktora c***omaga i sie w to angazuje naleza sie szczere podziekowania

Gość gość
Ja nie mam takiego zwyczaju i uważam, że wynagrodzeniem za jego trud były pieniądze i nie pomyślałabym nawet o prezencie, no chyba że sytuacja była naprawdę ciężka i czujesz wdzięczność :)

tylko tak sie zastanawiam, bo wlasciwie wyniki egzaminu bede miec za jakis czas dopiero, a widziec bede sie z korepetytorem jeszcze w tym roku. pomimo jego duzego zaangazowania nie mam pewnosci ze zdam, jesli nie to bylaby to moja wina

Gość tamaris1
jesli masz ochote podziekowac to kup jakies wieksze rafaello czy cos tego typu. kiedy to wreczysz? bez znaczenia po czy przed egzaminem.

Gość blehh mam podobnie
nie rozumiem twojego pytania. co tu maja do rzeczy zwyczaje? jezeli jestes mu wdzieczna i chcesz podziekowac to kup jakis drobiazg. jezeli nie czujesz takiej potrzeby to nie kupuj. proste.

a nie bedzie dziwnie, jesli teraz podziekuje, potem okaze sie ze jednak egzamin oblany i wroce do niego na korki, zeby jeszcze raz sprobowac podejsc do egzaminu ? w czesci w ktorej mi pomagal sa spore spotepy, zle mi poszlo to co bardziej samemu trzeba bylo przysiasc.

Gość blehh mam podobnie
jak nie zdasz egzaminu to raczej tym bym sie bardziej przejmowal niz tym czy to bedzie dziwne ze cos kupilas. zrób jak czujesz/uwazasz, a nie martw sie do przodu.

a poszlibyscie do tego samego korepetytora po niezdaniu egzaminu?

Gość blehh mam podobnie
jezeli uwazasz ze zle prowadzi korki to zmian. ale jak masz swiadomosc ze sie obijalas to nie licz na cud przy zmianie korepetytora. co to za przedmiot? i ktora 'klasa'?

jezyk niemiecki, poziom niby zaawansowany z mowienia jest poprawa, bo z tym bylo kiepsko, problemem jest slownictwo i czytanie ze zrozumieniem tekstow, po prostu na tym poziomie te testy sa juz zawile

Gość blehh mam podobnie
eeee, na poziomie zaawansowanym z jezyka obcego to juz powinnas miec dobrze wyrobione zdanie na temat tego czy korepetytor ci odpowiada czy nie.

odpowiada mi, jesli nie zdam egzaminu bedzie to moja wina, a nie korepetytora, bo na tym etapie tzreba juz wkladac duzo wlasnej pracy, korepetytor, kieruje, motywuje. chodzi mi o to czy nie bedzie glupio jak mu cos kupie teraz za zaangazowanie (cos drobnego, jakies czekoladki) a za miesiac czy dwa wroce do niego, bo okaze sie ze jednak nie zdalam.

Gość Rubikovský bloček
Nigdy nie miałam korepetycji, bo sama sobie ze wszystkim doskonale radziłam. Może lepiej coś mu daj skoro takiego przygłupa w końcu czegoś nauczył.