Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się ja

Jak udowodnić kobiecie miłość pytajnik

Polecane posty

Gość pytam się ja

Da się? Jak?

Gość pytam się ja
Że co że nie kocham skoro muszę?

Gość gość
zrob jej dziecko o to chodzi

Gość pytam się ja
A nie wścieknie się?

Gość pytam się ja
Jaja sobie robicie,a ja nie wiem juz co mam robić....Ona twierdzi,ze ją nie kocham....

Gość gość
jak ci da to chyba nie

Gość gość
Czynami przede wszystkim. Bądź dla niej dobry, dbaj o nią, wspieraj w potrzebie, przytulaj, komplementuj. Niech czuje że jest dla Ciebie najważniejsza:)

Gość blehh mam podobnie
a jak to juz poczuje to znajdzie sobie innego....

Gość niee 4 ani 6 a 5 i  7 też nie
5 razy pod rzond jom zrroochaj to uwierzy

Gość jolka jolka lato
jezeli tego nie zrobiles: 1. oświadcz się jej!!!!! I najlepiej wygraweruj coś na pierścionku, oświadcz się w niebanalnie i romantycznie;(skoro mowi,ze PO ŚLUBIE, to chce zaręczyn) 2. może zawiodla się na tobie, gdy Cię potrzebowała, - nic tak kobiety nie rozkleja jak "przepraszam" ze szczerym komentarzem 3. kobieta MUSI CZUC SIE NAJWAZNIEJSZA OSOBA W TWOIM życiu. Zaproś ją na Święta lub najlepiej spędźcie je razem - to dobry czas na zaręczyny, prawie każda odpakowując prezent marzy o tym 4. POKAZ jej,ze ja kochasz. Stawaj w kłótniach za nią. Nie przedkładaj matki, kolegów, hobby nad spotkanie z nią!

Gość gość
Dobrze Ci Jolka prawi:)

Gość gość
nie słuchaj,dziecko niczego nie rozwiązuje. Potwierdzone und sprawdzone ;) kobity muszą czuć,że są najważniejsze.Jeżeli tak o niej nie myślisz daj jej spokuj, znajdzie lepszego :D

Gość pytam się ja
Kupowałem kwiaty, przepraszałem i nic. Ciągle mówi, że jej nie kocham. W pracy z***b, nie mam życia , a tu jeszcze z nią problemy. Chciałem zrezygnować, skończyć z tym związkiem, ale mi płacze, że ona kocha.

Gość gość
chciales zrezygnowac a pytasz jak udowodnic

Gość gość
I ma rację że tak myśli. Chciałeś skończyć z tym zwiazkiem? Jak się kogoś kocha to się nie wyobraża życia bez tej osoby. Nie oszukuj się nie kochasz jej.

Gość pytam się ja
Mówię, że nmam swoje problemy,. Ciągłe pretensje nie są miłe, zwlaszcza po dniu pracy. Chciałem odpocząć.

Gość gość
A o co te ciągłe pretensje?

Gość pytam się ja
Czepia się o sprawę sprzed lat. Nieważne, nie bedę tu opsiwyał. Liczę, że uda się jakoś ją przekonać.Nie rozumiem Was kobiety. Rzucacie się o byleco,tylko żeby Wam źle nie było przez chwilę

Gość gość
napisz o co ma pretensje, to może dużo wyjaśnić

Gość gość
To musiała być poważna sprawa skoro nadal się czepia. Pewnie ja zdradzales a teraz ci nie wierzy

Gość gość
jeśli warto, daj jej wyjątkowy prezent

Gość pytam się ja
I co z tego,ze zdradzałem. Już tego nie robię! Odejdę od niej , jesli dalej będzie tak robić,swoje odcierpialem.Ona tez aniołkiem nie była. Macie jakieś pomysły czy dalej bawimy się w wizytę na kozetce?????

Gość gość
Piszesz ze chciales zakończyć związek ale ona płacze że Cię kocha. Jakbyś z litości z nią był.

Gość gość
To jednak zdradzales. Nie zawracaj dziewczynie d**y. Znajdzie lepszego

Gość gość
zero poczucia winy, a Ty ją zdradą zniszczyłeś i jeszcze uzależniłeś od siebie... żenujące że takie stworzenia jak autor pełzają po ziemi

Gość pytam się ja
Jak pisałem, ona też aniołkiem nie była. Jest rozwódką z dzieckiem. opiekowałem się jej dzieckiem, dbałem o nie 24 h/dobę.

Gość gość
,,I co z tego że zdradzałem,,Teraz chcesz jej udowodnić że ją kochasz. Przykro mi ty już jej coś udowodniłes. Skutecznie

Gość gość
haah, to trzeba było sobie rozwódki nie brać baranie, każdy kto bierze partnera z dzieckiem BIERZE NA SIEBIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ i jej wypełnianie nie jest niczym wielce chwalebnym, co by usprawiedliwiało zdradzanie koleś, jesteś żałosny, daruj sobie pisanie tutaj i zawracanie głowy jakiejkolwiek kobiecie, facet zdradzajacy dla większości jest zerem

Gość gość
Proponuję C***oprostu poważną rozmowę. Powiedz jej że ją kochasz, że jest ważna dla Ciebie. Popelniłes błąd ale nic już tego nie zmieni a ona swoim zachowaniem przyczynia się do rozpadu tego związku bo nie możesz znieść już jej pretensji i jeśli nie zmieni swojego zachowania w stosunku do ciebie, pomimo ze ja kochasz, rozstaniecie się.

Gość gość
jeśli ona miała dzieciaka a on nie to nie była równa pozycja. (chciała pewnie "tatuśka" co będzie sponsorował)