Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepokorny aż do bólu

Szukam mojego ideału

Polecane posty

177-187 cm, 67-70kg, miseczka A - B, brunetka (włosy przynajmniej do łopatek), piegi (chetnie na piersiach), czarne oczy, IQ 137-155, co najmniej 2 jezyki obce, niedziewica, stabilna emocjonalnie, ambicjonalna, bez balastu traumatycznego. JEST TU TAKA ??????

Gość okropne i paskudne
zamów sobie model ze sklepu,. odpowiada to twojemu idealowi. Sztuczne.

Gość gość
weź, jakąkolwiek co ma 180cm, takie wyboru zbyt wielkiego nie mają to zgodzą się na farbowanie, operacje i diety :D

Gość gość
ja odstaję- 175 cm, 70 kg, miseczka C, włosy czarne kręcone za ramiona, kilka piegów, oczy piwne, IQ nie znam, biegle angielski, francuski- na poziomie podstawowym na razie, prędzej lwica niz niedzwiedzica, obecnie stabilna emocjonalnie, ale w przeszłości nie- z balastem traumatycznym, ambicjonalna (robie doktorat)

Gość gość
chyba maja duzy wybor lalusiu

Gość gość
178, 59 kg, miseczka D, bez piegow, dlugowlosa brunetka, 3 jezyki obce, z silnym charakterem i dobra praca, zapomialam - nie chce cie

wysokie szpile, biust mozna dac pomniejszyc, moj angielski podstawowy - szkoda, wolalbym prowadzic konwersacje po grecku - coz, pozostaje po polskiemu, no i jestem urodzonym bykiem, z czego robisz doktorat ?

Gość gość
duży wybór?:D kobiety które są większe od przeciętnego faceta? jakby nie patrzeć w większośc***ar facet jest wyższy i to sporo, a facetów koło 190-200 nie ma zbyt wielu więc choćby dlatego kobieta 180 ma mniejszy wybór.

Gość gość
przedmiotu nie podam, bo jest specyficzny i ktoś mógłby rozpoznać- w kazdym bądź razie z dziedziny przyrodniczo-medycznej, jeden z tych przedmiotów, który na uniwersytetach medycznych jest nauczany na prawie wszystkich kierunkach... co do pomniejszania- nie chcę w siebie ingerować skalpelem, lubię moje cycki, przeważnie chodzę na obcasach

Gość gość
"przedmiotu nie podam, bo jest specyficzny i ktoś mógłby rozpoznać- w kazdym bądź razie z dziedziny przyrodniczo-medycznej, jeden z tych przedmiotów, który na uniwersytetach medycznych jest nauczany na prawie wszystkich kierunkach... co do pomniejszania- nie chcę w siebie ingerować skalpelem, lubię moje cycki, przeważnie chodzę na obcasach" po prostu żenujące, że osoby odpowiadające na ogłoszenia desperatów są doktorantami w tym kraju :O

Gość gość
doktorant tez człowiek, mam prawo pożartować na forum z ludźmi... czy to żenujące? raczej brak ironii może być zenujacy

Gość gość
"ja odstaję- 175 cm, 70 kg, miseczka C, włosy czarne kręcone za ramiona, kilka piegów, oczy piwne, IQ nie znam, biegle angielski, francuski- na poziomie podstawowym na razie, prędzej lwica niz niedzwiedzica, obecnie stabilna emocjonalnie, ale w przeszłości nie- z balastem traumatycznym, ambicjonalna (robie doktorat)" niesamowita ironia, naprawdę. powiedz ironicznie teraz czy między nogami masz ogolone i czy lubisz robić loda :D to będzie szczyt tego typu humoru w Twoim wydaniu

Moj tytul: "Wplyw tsunami spowodowanego wybuchem wulkanu Tira na upadek kultury minojskiej". Rajcuje ?

Gość gość
Możesz się nie doczekać....

No tak, myślenie boli, zapomniałem - przepraszam !

Gość gość
''Szukam kobiety bez większych aspiracji kropka''-to też Twój temat autorze tego tematu?:)