Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popularni kafe

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
padłeś, powstań Power ride

Setunia,mmm757,VV75B,rewq,Iwa,ktoś,Fioletowy widelec,Brzydula,Samanta Lisiczka,Leviatan,Jessienna i wielu innych.Teraz piseki opanowały cafe i wszyscy łącznie ze mna poszli w pisdu:D

Najszybszy w mieście--nie jesteś strazakiem czy wojskowym,gdyż bardzo cec****e Cie zdyscyplinowanie i wysoka kultura Policjantem raczej nie,to są złoby nie wychowane,buta władzy ich rozpiera.:)

jestem bohaterem , prawię jak Batman o Supermen razem wzięci ale nie mogę się zdradzić

Myślałem żeś emeryt szybki a TY znasz tych co moje dzieci ogladały.Zdrówka życzę w takim razie.:)

do emerytury trochę czasu jeszcze mam, a odkąd podnieśli wiek emerytalny to jeszcze więcej:(

No takich wybierają liberałów to sie po nich nie ma czego spodziewać.Kurduple nienawiść sieją tak jak te nieokrzesane pieski na cafe więc kogo tu do diaska wybrać??:(:O

tylko Janusz K***in -Mikke

Zaprogramowano natomiast moją obecność na cafe .Od 10.30 do 08.30 nastepnego dnia nie mam prawo tutaj bywać bo sie pokazuje SPAM :D:D:D

Dlaczego wykropkowano K o r w i na czyżby zagrozenie z jego strony poczuli?:DTen też dobry paralityk monarcha mu sie śni i prawa kobiet tez by nie respektował.Was młodych należy tam wsadzić

Tylko Setunia i mmm757mieli wpływ na kafe , reszta to twoje fantazje , hemorojdzie :D

Gość gość
no fajnie tak czasami jest niow ogole sama nie wiem jaka jest moja opinia w tym wypadku no w ogole siebie samej nie rozumiem hahahahahaahah ❤️ www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Już nawałnica nadciągneła .:D dlaczego nie na pomarańczowym skuterku?Czyżby jakaś przedświąteczna dobroć?:D

bo na pomarańczwo sra tylko taki jeden upośledzony umysłowo stary dziad :) odwiedziłeś grób żony na święta ? :classic_cool:

próbujesz mi mówić gdzie mam pisać ? :P nie za duże słowa jak na buca którym pomiatam na kafe ? :classic_cool:

pomiatam tobą :D co i z kim byś nie pisał, natychmiast to rzucasz gdy tylko mnie zobaczysz na kafe :P jesteś już dobrze wytresowana ściera :classic_cool: to byłeś na grobie żony czy nie ? :classic_cool:

opowiadasz na grobie żony jak plujesz na ludzi z pomarańczy gdy chwilę wcześniej z niebieskiego nika im się przymilałeś ? :D

Pamiętam że niejaka "musztarda" też wzbudzała pewne emocje. Sam temat, "Trzeba zapalić papierosa", chyba był najdłużej utrzymującym się tematem.

Stara raszpla musztarda jeszcze pisze na kaffe :classic_cool: Troll z Dijon straszy na ogólnym :P

Znaczy nie lubiliście się Gwiazdorku? :) Tak o niej wspomniałem, bo jakoś zapadła mi w pamięci, mimo że nie zamieniłem z nią nawet słowa. Ale Deskę, to pamiętasz, co? :P :P

Lubiliśmy się i to bardzo :P z jakiś powodów każda kafeterianak z charakterem czuje do mnie sympatię :classic_cool: Deskę pamiętam aż za dobrze ;) 🖐️