Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyt do dziewczy po laserowym usuwaniu włosów

Polecane posty

Gość gość

Kobietki jestem po pierwszym zabiegu depilacji laserem mam takie pytanie co zrobic z wrosnietymi włosami które sa juz pod skóra od jakiegoś czasu , czy sam w koncu wypadnie czy trzeba go potraktować igłą ? Czy znikną stare plamy po zapaleniach mieszka ? Jak szlam na pierwszy zabieg to szlam juz wlasnie z tymi wrosnietymi włosami i nie wiem czy teraz czekać czy zrobic operacje wydobywania ;) miałam zabieg light sheerem

Gość gość
Nikt nic nie wie ?:)

Gość gość
Podnosze :)

Gość gość
przez tydzien dwa nic nie rob, tzn mozesz golic maszynka, ale nie ma sensu wydlubywac, bo same zaczna wypadac, do 3 tygodni powinna sie sytuacja wyklarowac, a te wloski, ktore zdechly, ale jednak nie beda chcialy wyjsc, mozna bedzie wycisnac jak pryszcza, a w kazdym razie ja tak robie :)

Gość gość
A na przyszłość zapobiegając wrastaniu, rob peeling.

Gość gość
Jak są pod skora wrośnięte to musisz je spod tej skóry wydostać. Może juz nie rosna, ale tam tkwią.

Gość gość
Pilinguje cały czas. A nam jeszcze pytanie dotyczące przebarwien po zapalnych czy laser pomaga je usunąć ?

Gość gość
Własnie laser czasem powoduje przebarwienia :(

Gość gość
Nie wiem co do lasera, ale z czasem powinny zniknac, w koncu skora caly czas sie odradza. Ja stosuje Philips Lumea, bo zabiegi w gabinecie wypadlyby za drogo na cale cialo. Jestem bardzo zadowolona, zadnych skutkow ubocznych.