Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucony prawiiiczek

Wiedziałem taką chorą ładną dziewczynę na mukowiscydoze

Polecane posty

Gość odrzucony prawiiiczek

Nawet nie wiecie jak mnie ten widok rozbawił. P********a szmata będzie cierpieć i zdychać podczas gdy ja jestem zdrów jak ryba. Gdyby nie była chora, to ******aby się z kim popadnie a mnie uważała za chodzące ś****wo. Dobrze jej tak :) Hurra hurra hurra :D

Gość gość
Czytałem kiedyś o modelce oblanej kwasem. Przed tym bawiła się mężczyznami, a po nagle chciała się zakochać, i żeby facet ją zaakceptował. Głupia c**a

Gość gość
Też o tej modelce słyszałem (Katie Piper). Podobno jest w ciąży. Trzeba przyznać że chirurdzy plastyczni się w jej przypadku postarali. Przed oblaniem kwasem było tak jak mówisz, a później po wypadku nagle jakieś brednie o miłości opowiadała haha kobiety 🖐️

Gość gość
Najlepsze jest to, że ci którzy zrobili krzywdę tej modelce, dostali dożywocie. To pokazuje jak ładni mają przywileje. Jak widać, lepiej g*****ć małe dzieci, kraść i trwale okaleczać brzydkich ludzi, niż oszpecić kogoś ładnego. Ona wszystkie operacje plastyczne, warte pewnie miliony miała za darmo a inni którzy operacji potrzebują, muszą płacić wielką kasę.

Gość gość
już jakaś frustratka podszywa się za prawiczka bo w innym temacie ludzie bronili prawiczków :P

Naucz się tematy zakładać: "Widziałem taką ładną dziewczynę, chorą na mukowiscydozę" To jest poprawnie założony temat!!!

Gość gość
Spróbuj postawić przecinek w temacie głupi debilu. Pisze, że to niedozwolony znak.

Liczy się kolejność... A skoro tu mam możliwość wstawienia przecinka, dlaczego mam z niej nie skorzystać?

Gość gość
Oblali ją kwasem, zg****ili, a was to bawi? Potwory...

Gość gość
G***o mnie obchodzi kolejność, ważne że ładna, młoda dziewczyna cierpi, sra i szcza pod siebie i niedługo pewnie umrze.

Gość gość
Potwory? Przecież oblana kwasem została osoba, której zdaniem osoba taka jak ja nie zasługuje na życie i powinna zdychać w męczarniach bo jest fizycznym gównem. Mam jej żałować? To była głupia, arogancka, egocentryczna, pusta, tępa szmata, która wszystko zawdzięczała wyglądowi. Przynajmniej parudziesięciu samców alfa mogło sobie co p*******.

Prowo. Dziewczyna chora na mukowiscydozę nie może być ładna. Ta choroba polega na tym, że się jest niskim i się ma taką opuchniętą twarz. Poza tym małe dzieci na to chorują

Gość gość
Oj głupi cepie poczytaj, zobacz, a nie kompromituj się tymi pseudo wywodami na temat o którym nie masz pojęcia.

Gość gość
Ta choroba nie ma nic wspólnego z byciem niskim, ani z opuchniętą twarzą. Boże, co za idiota :D 🖐️