Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sponsoring może znisczyć życie czy pomóc

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat , kończe liceum , po maturze chce wyjechać do Londynu na studia , to zapewniłoby mi lepszą przyszłość , to moje marzenie , później z takim dyplomem łatwiej byłoby mi znaleźć pracę wszędzie za granicą , noi uwielbiam całą Anglię. Ale nie mam pieniędzy na studia , wezme kredyt studencki na czesne ale na mieszkanie na jedzenie podstaowe wydatki nie mam . Seks to przyjemność , dlaczego by na tym nie skorzystać ? Mogę znaleźć nie starego , przystojnego sponsora na poziomie skorzystać i wyjechać spełnić swoje marzenie , właśnie teraz toczą się losy mojej przyszłości , nie chce zostać tu w Polsce tym bardziej że w Polsce tez kasy bym nie miała a z polskim dyplomem to mogę pojechać co najwyżej do Warszawy i pracować w budce z kebabem...

Gość gość
Do pracy w Londynie mogę iść ale : 1) przyjmują w większości tych którzy maja referencje z zagranicy , ja nie mam 2 ) studia w Londynie to ciężka sprawa musze poswiecic dużo czasu na nauke , noi na angielski 3 ) zaczym znajde prace musze jakos tam zyc

Gość gość
Do pracy w Londynie mogę iść ale : 1) przyjmują w większości tych którzy maja referencje z zagranicy , ja nie mam 2 ) studia w Londynie to ciężka sprawa musze poswiecic dużo czasu na nauke , noi na angielski 3 ) zaczym znajde prace musze jakos tam zyc

Gość spotkal Katar katarzyne
a to juz zalezy od sponsora :P, :P, :P

Gość gość
Nonsens, nie musisz mieć referencji z zagranicy, tylko dobre wyniki. Większość brytyjskich studentow pracuje i studiuje. Większość tez ma dlug do spłacenia po studiach. "Zniszczyć życie" to chyba zbyt dramatyczne wyrażenie. Ale po co ci to? Jak jesteś na to gotowa, go for it, ale przemysł to.

Nie rób tego, będziesz potem całe życie żałować , że się sprzedawałaś za pieniądze- to nie jest tego warte, są naprawdę inne sposoby tylko trzeba chcieć zmienić swoje życie i ruszyć 4 litery - powodzenia!

Gość gość
Taaa już widzę jak znajdziesz przystojnego który da ci kasę i orgazm :-D

Gość gość
No tak!

Gość gość
z rozerwanym tyłkiem raczej trudno studiować

Gość gość
C**ka przepustką do lepszego świata. Potraktuj srom jak trampolinę do swoich marzeń :) Pomyśl sobie gdybyś nie miała pochwy to mogłabyś o tym wszystkim zapomnieć. :)

Gość gość
Dajcie spokój. Są kobiety i k***y. Tego nie zmienicie. Zobaczcie, nawet taka młoda ma już właśnie takie postępowanie zakodowane w głowie.