Gość gość Napisano Grudzień 15, 2013 Mam pytanie do użytkowników portalu FC- jeżeli zablokuję dan osobe na FC ( skutki wiadome), to w sytuacji, gdy osoba ta na zablokowanej stronie dokona zmian w takich pozycjach jak: 1) imie i nazwisko, 2) miejsce zamieszkania i pochodzenia, 3) ukończone szkoły, 4) zatrudnienie, to czy automatycznie z profilu o zmienionych danych będzie mogła oglądać moje konto? Sytuacja jest autentyczna- zablokowałam kogoś, zmienił dane jak wyżej i przypadkiem zobaczyłam zdjęcie tej osoby wśród znajomych innej osoby ( przy blokadzie tak byc nie powinno), mogłam bez przeszkód wejśc na ten profil - zgadza się wszystko, łącznie z datą pierwotnego założenia profilu, zostay zmione tylko dane osobowe. Wysłałam zapytanie do centrum FC ,ale cisza. Może ktoś zetknał się z taką sytuacją, będę wdzięczna za odpowiedź. I jeszcze jedno- to konto zablokowane, jakby zniknęło z pozycji moich "zablokowanych" , ale do końca pewna nie jestem , bo ten osobnik zakłada pod swoimi personaliami spora liczbę kont. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach