Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robic sobie nadzieje czy nie

Polecane posty

Gość gość

Witam cykle mam 23 dniowe dzisiaj 22 dzien cyklu zrobilam sobie test ciazowy rano ale nic. Wiec zrobilam z czystej ciekawosci owulacyjny test przed chwila i bach. Dwie grube krechy. Nie wiem co o tym myslec. Cykle mam krotkie ale regularne. Co myslecie?

Gość gość
czekać do jutra i zrobić betę

Gość gość
powinnas pójśc do lekarza, bo tak krótkie cykle nie są normalne, masz krótką fazę lutealną, a to może powodowac niedomoge ciałka żółtego

Gość gość
Cykle mam takie krotkie odkad poronilam . Wiem ze takie byc nie powinny ale nie przeszkadza mi to wcale

Gość gość
Tobie to może nie przeszkadza, ale moze powodowac problem z zajściem w ciążę lub poronienia

Gość gość
Dziekuje ,na pewno macie racje i jeszcze w tym msc postaram sie pojsc do lekarza. Ale ten pozytywny test owulacyjny mnie zastanawia,dzisiaj powtorzylam ciązowy i nic,cisza. A na owulacyjnym tłusta pierwsza kreska,nawet przy owulacji takiej nie miałam. Oczywiscie juz zaczynam swirować,ze moze mi sie owulacja przesunała, ale zaraz po @ miałam piekny owulacyjny sluz,wiec druga wkreta ze to ciąża ale testy negatywne. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak tylko poczekac jeszcze .